Un român şi-a satisfăcut poftele bolnave cu fiica lui de doar 15 ani. Ascultă înregistrarea pe care fata le-a arătat-o polițistilor

tata viol fata
Sursa foto: observator.tv

O tânără de 15 ani din localitatea Găești,  județul Dâmbovița, susține că a fost violată de tatăl său încă de la vâsta de 10 de ani.

Acum, adolescenta marcată pe viață după ce a fost abuzată de propriul tată și-a luat inima în dinți și-a înregistrat tatăl în timp ce încerca să își pună  în practică fanteziile sexual alături de ea.

Apoi, sătulă de umilințe, a dus înregistrarea la poliție, unde a povestit toate ororile prin care a trecut în ultimii ani.  

tata viol fata
Sursa foto: observator.tv

Potivit presei locale, fata le-ar fi spun anchetatorii că bărbatul nu a întreținut relații sexuale normale cu ea,  ci doar și-a pus în practică fanteziile sexuale. Însă proba și mărturia fetei au fost motive suficient de întemeiate pentru oamenii legii încât să în încătușeze pe loc pe tatăl denaturat.

Citește și: Oamenii cu bani i-au violat fiica, iar justiția i-a lăsat să scape. Ce a făcut apoi acest tată a stârnit admirația întregii lumi

“Tânără de 15 ani, din localitatea Găești, violată de tatăl său l-a înregistrat pe acesta în timp ce încerca să profite de ea. Asta a fost și principală probă care a demonstrat vinovăția bărbatului. Fată le-a spuns polițiștilor că tatăl său profita de ea d ela vârsta de 10 ani.  Iată cum își amenința  fata ca să o determine șă-l lase să pună în practică perversiunile sexuale!”, scrie mditv.ro.

Citește și: Orașul în care toată lumea umblă goală. Ce se întâmplă aici în fiecare vară

 Acum, bărbatul în vârstă de 38 de ani va răspunde în fața anchetatorilor pentu faptele lui. El a fost deja dus în fața judecătorilor sub acuzațiile de viol și a fost trimis în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile.

Citește și: Al treilea secret de la Fatima! Profeția care dă fiori lumii: Pământul se va zgudui timp de 8 ore

Ascultă înregistrarea cu care adolescent a reușit să scape de monstrul căruia îi spunea tată:

Citește și: Colț de rai. Locul unic din România unde poţi înota cu delfinii. Puțini români știu această destinație, dar străinii o adoră! – VIDEO 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.