Polițistul care l-a făcut K.O. pe Boureanu a ajuns vedetă. „A devenit mai îndrăgit ca oricând!”

andrei ovidiu politist boureanu
Sursa foto: Godina Facebook

Polițistul care l-a făcut knock out pe Cristian Boureanu este un agent de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București foarte bine văzut atât de colegi, cât și de vecinii din cartier. Iar gestul său de apărare în fața lui Boureanu i-a adus și mai multă simpatie.

Citește și: ISTERIE după ce o tânără a înțepat cu un ac infectat cu HIV mai multi oameni nevinovați din Capitală

Potrivit vecinilor polițiștului, acesta a fost mereu “un tip liniștit”. Vecini lui Andrei Ovidiu au mărturisit, potrivit stirilekanald.ro, că acesta nu s-a dat în spectacol niciodată și că a respectat pe toată lumea. Mai mult decât atât, agentul de poliție era și până acum perceput ca un familist convins și avea mereu grijă de soția și copilul lui.

Citește și: Cele mai infidele zodii. Spune-mi ce zodie e ca să îți spun dacă te înșeală 

Vecinii au mai arătar că acum, după scandalul cu Boureanu, polițistul este mai îndrăgit ca oricând.

“Oamenii îl opresc pe stradă, îl felicită pentru croșeul dat fostului politician și îl roagă să își facă poze cu el”, a declarat un vecin potrivit sursei citate.

Cu toate că în zonă acum este perceput ca o mică vedetă, Andrei a rămas la fel de modest “același băiat bun”.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în urmă cu două săptămâni, după ce a lovit un poliţist. Imaginile fiind făcute publice ulterior o pagină de Facebook numită „Poliţia Rutieră Bucureşti”. Pe filmare se poate vedea cum Boureanu, vizibil turmentat, îl lovește cu piciorul pe un polițist, însă agentul a ricoșat rapid cu o lovitură în față. Boureanu a leșinat pe loc.

Îți recomandăm și:

“Poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit, e important să reţinem lucrul acesta”, a expicat după indicent ministrul Carmen Dan.

Pe de altă parte polițistul vedetă Marian Godină a scris după indicent pe pagina personală de Facebook că Andrei Ovidiu este polițistul care în urmă cu un an ajutat la nașterea în siguranță a unui copil, după ce mama, prinsă în trafic, a intrat în travaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + = 13

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.