Apocalipsa vine în octombrie 2017. Profeţia care cutremură lumea

Planeta Nibiru 2017
Foto: Pinterest

Lumea s-ar putea termina în luna octombrie a acestui an, când planeta Nibiru se va ciocni de pământ, potrivit unui teoretician al conspirației.

David Meade este autorul cărții „Planeta X – Sosirea în 2017”. El susține că o stea, pe care el o numește „geamăna binară a soarelui”, vine spre pământ din polul sud. Acesta afirmă că steaua va aduce cu ea „șapte corpuri orbitoare”, inclusiv planeta Nibiru, o planetă mare și albastră pe care o mai numește și Planeta X, care se va ciocni cu planeta noastră, notează DailyMail.

David Meade crede că planeta X urmează să lovească planeta noastră în luna octombrie a acestui an și mai spune că steaua este greu de observat din cauza unghiului pe care se apropie de Pământ.

În cartea sa, Meade pretinde că deține dovezi științifice, dar cititorii care comentează această carte spun că argumentele sunt mai mult de natură religioasă.

Un comentator afirmă că Meade pretinde că adduce initial dovezi astronomice pentru a atrage cititori, dar după 10 pagini își întemeiază spusele pe viziuni religioase și vise.

Citește și: Cel mai mare aisberg se desprinde de Antarctica. Fenomenul de care se tem oamenii de știință

Ce este Nibiru?

Nibiru, uneori numită și Planeta X, este o planetă ipotetică de la marginea sistemului nostru solar. Nibiru este o planetă diferită de Planeta 9, care este uneori menționată și ca Planeta X.

Teoriile conspirației cred că influența gravitațională a planetei Nibiru a distrus orbitele altor planete cu sute de ani în urmă.

Ei pretind că următoarea fază perturbatoare în sistemul solar se poate întâmpla în orice moment. Unii susțin că această „planetă” trimite „particule de energie plasmatică” prin sistemul nostru solar.

Energia masivă va perturba „fluxurile de bază” ale Pământului și va provoca schimbări catastrofale în clima Terrei.

Aceștia mai susțin că, din 1996, se resimt efectele perturbatoare ale Planetei X.

Citește și: Această țară vrea să interzică shaorma. Cum sună motivul hilar anunțat de oficiali

Ce spun oamenii de știință

În schimb, comunitatea științifică internațională susține că nu există o planetă Nibiru. Planeta 9 este numită și Planeta X de oamenii de știință, iar existența sa a fost propusă de astronomii de la Caltech în ianuarie 2016.

Conspiraționiștii au mai prezis că Planeta Nibiru va lovi Terra în 2003, apoi în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş, darc și în luna septembrie 2015 și apoi în decembrie 2015.

Sursa: DailyMail

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 13

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.