Clipe de coșmar pentru familiile a doi tineri. S-au dus în Vama Veche și nu s-au mai întors!

tineri dispăruți în Vama Veche
Sursa foto: realitatea.net

Doi tineri sunt căutați cu disperare de familiile lor după ce ar fi avut parte de o vacanță de vis în Vama Veche dar nu s-au mai întors acasă.

Potrivit presei locale, este vorba despre Gabriela Jercan și iubitul acesteia, Cosmin Popa, care ar fi trebuit să se întoarcă joi acasă, însă pe lângă că nu și-au contactat prietenii sau familia, au și telefoanele închise și nimeni nu reușește să dea de ei.

Semnalul de alarmă a fost tras de mai mulți prieteni de-ai Gabrielei, care au postat pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook mesaje în care susțin că cei doi sunt de negăsit și sunt căutați cu disperare.

”E cineva în Vama Veche în perioada asta? Dacă da, mă puteți ajută cu o informație despre Gabi? Trebuia să se întoarcă din Vama de joi și de atunci are telefonul închis, nu știe nimeni nimic de ea, nici rudele și nici prietenii…” a postat marți seara, pe grup, un apropiat al Gabrielei.

Citește și: În România era profesoară, cu două facultăţi, dar a ajuns măturătoare în Italia

Pe de altă parte, un alt apropiat al celor doi tineri a scris că aceștia au plecat la mare cu cortul, așa că exclude varianta să se fi cazat la hotel.

„Mai multe informații nu știu, nu prea am ținut legătura și nici părinții ei nu știu campingul sau unde a stat, se știe doar că au plecat cu cortul deci se exclud cazările la hotel”, a explicat o altă persoană care îi cunoaște pe cei doi.

Citește și: Ce solicitări are eroul român de la Londra, după ce a bătut teroriștii cu făcălețul

Potivit sursei citate, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța nu au demarat căutările deoarece, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere în care să se anunțe dispariția celor doi tineri.

Într-un final, totul s-a terminat cu bine: cei doi au fost găsiți, teferi și nevătămați. Se pare că motivul pentru care nu au mai dat niciun semn este acela să au rămas fără baterie la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


8 + 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.