Un cuib cu patru pui de barză a ars ca o torță. “Să vă fie rușine, oameni fără suflet” – VIDEO

foc stalp
Foto: captura video Youtube

Un cuib de berze a luat foc marți seara pe un stâlp de electricitate din localizatatea Vişeu de Mijloc, județul Maramureș. Cu toate că localnicii au sunat urgent la 112, se pare că inițial a fost trimis doar un echipaj de poliție și reprezentanți ai Electrica, nu și pompierii, scrie vasiledale.ro. 

Doar insistențele polițiștilor și a localnicilor au determinat apariția, într-un târziu, și a unui echipaj de pompieri din Vișeu de Sus. Din păcate, patru pui de barză care se aflau în cuib în momentul în care a izbucnit incendiul au murit carbonizaţi. Iar sătenii spun că totul s-a petrecut sub privirile unor berze ce zburau cu disperare pe lângă stâlpul în flăcări.

 “Aruncați o găleată cu apă peste cuib”

Citește și: Surpriză! Ce s-a găsit acasă la părintele Cristian Pomohaci și ce avere uriașă are

Oamenii sunt cu atât mai revoltați cu cât dispecerul de la 112 le-a sugerat să arunge cu o găleată cu apă peste cuibul de berze, în condițiile în care le era imposibil să facă acest lucru, având în vedere înălțimea la care se afla aceasta.

Citește și: Român stabilit în străinătate: „De asta nu mai vin, măh, în România!”

„In aceasta seara, un cuib de berze din Viseu de Mijloc a luat foc din cauza unui scurt al firelor de electricitate, un cuib in care se aflau patru puiuti! (…) Dispecerul de la 112, un inconstient ia sfatuit pe cei ce au anuntat, sa arunce o galeată cu apa peste cuib?! Pai, oare inconstientul ăla stie unde este plasat un cuib de barza? Ştie cat este de mare????? Intr-un final, la insistentele celor de la politie, dispecerul a trimis si echipa de pompieri care insa a venit prea tarziu pentru cei patru puiuti!”, a declarat revoltat unul dinte martori.

Citește și: Lacul din România care deţine 3 recorduri mondiale. Deţine proprietăţi unice în întreaga Europă – GALERIE FOTO

“Ii doresc acelui dispecer sa vada vreodata doua berze (parintii) care zburau si care stateau pe stalpii din apropiere si priveau neputincioase cum puiutii lor mor in cuib!!! Sper din suflet ca cineva sa raspunda pt aceasta indiferenta!!! Sa va fie rusine, oameni fara suflet”, a adăugat bărbatul pentru VasileDale.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 13

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.