Surpriză! Ce s-a găsit acasă la părintele Cristian Pomohaci și ce avere uriașă are

cristian pomohaci
Sursa foto: Cristian Pomohaci Facebook

Situația preotului-cântăreț Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă un tânăr de 17 ani, este tot mai complicată de la o zi la alta. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar în acelaș timp fac anchete și Arhiepiscopia Alba Iulia și Secția de Asistență Socială de Urgență din județul Mureș.

Cristian Pomohaci este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale de către procurori, dar mai are și alte anchete pe cap.

Citește și: O nouă lovitură pentru șoferii din România, de unde nici nu se așteptau

Citește și: Orașul din Europa în care poți închiria un apartament cu 1 euro pe an. Ce trebuie să faci în schimb – FOTO

Echipa de la Secția de Asistență Socială de Urgență a ajuns marți la Mosuni, în județul Mureș, pentru a realiza o anchetă în locuința preotului.

Scopul acestora este să afle dacă aici stau și copii minori și dacă aceștia au fost înfiați sau nu cu adevărat.

Primul cu care au vorbit asistenții a fost fiul adoptiv al lui Pomohaci, care a recunoscut că preotul are în grijă trei fete. Familia preotului susține că tot ceea ce se întâmplă este o înscenare pornită de tânărul care vroia de fapt doar bani.

Citește și: Ce spune polițistul Godină despre oamenii care îi iau apărarea lui Pomohaci. Bancul cu Bulă și ciocanul

Citește și: Preotul-cântăreț, înregistrat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unui minor: “Te iubesc! Te plătesc pentru sex!” 

Marius Pomohaci, fiul adoptiv al preotului, spune că a studiat problema și că după 15 ani nu mai este vorba de pedofilie.

„Toate se aruncă asupra părintelui că e pedofil. Am consultat un avocat și zice că până la 15 ani e pedofilie, după 15 ani nu mai e pedofilie cum acuză toată lumea. Nu am studiat, am vorbit cu un avocet, a zis că de la 15 ani nu mai e pedofilie”, a afirmat Marius Pomohaci, potrivit Știrile Pro TV.

Și soția fiului adoptiv al părintelui Pomohaci afirmă că acesta este nevinovat, înregistrarea ar fi fost o capcană iar tânărul căruia i-ar fifăcut avansuri nu vroia decât să scoată bani.

Sătenii îi iau și ei în continuare apărarea preotului și chiar sunt revoltați. Ei spun că părintele Pomohaci are în grijă mai mulți copii și a înființat o cantină unde mănâncă aceștia.

Citește și: Britanicii sunt furioși! Ce se va întâmpla cu românii care lucrează în Anglia

Citește și: Ce a spus premierul Theresa May despre românul-erou Florin Morariu după atacul terorist din Londra – VIDEO

Ce avere uriașă are preotul-cântăreț

Susţinătorii lui Cristian Pomohaci au deschis un cont pentru donaţii, astfel încât acesta să poată beneficia de asistenţa celor mai buni avocaţi, dar mulţi dintre enoriaşi nu ştiu că preotul ar avea, potrivit Ziar de Cluj, opt apartamente situate în unele dintre cele mai bune zone din Cluj.

Potrivit Ziar de Cluj, care a realizat o amplă anchetă, preotul Cristian Pomohaci are în proprietate opt apartamente, cumpărate direct sau prin interpuşi, în imobile de lux. În total, valoarea acestor propietăţi impobiliare este de peste 1,2 milioane de euro.

Pomohaci a fost suspendat 30 de zile

Preotul Cristian Pomohaci a declarat luni, în fața superiorilor săi de la Arhiepiscopia Alba Iulia, că va aduce dovezi în apărarea sa.

Consilierul administrativ bisericesc al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, pr. Eugen Moldovan, a declarat, luni, că preotul Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire timp de 30 de zile urmând ca în această perioadă să îşi pregătească o apărare cu care să vină în faţa reprezentanţilor arhiepiscopiei pentru a demonta acuzaţiile care i se aduc de corupere sexuală a unui minor.

Citește și: Ce fac, de fapt, femeile înainte de sex. Bărbații nu s-ar fi gândit la asta niciodată 

Acuzat de coruperea sexuală a unui minor, căruia i-ar fi oferit bani ca să facă sex cu el, preotul-cântăreț Cristian Pomohaci, a fost primit cu aplauze, luni, de către susţinătorii săi la sediul Arhiepiscopiei din Alba Iulia, unde a dat explicații superiorilor săi. Preotul a refuzat să dea declaraţii presei, dar le-a spus susţinătorilor săi: „Doamne-ajută!”.

Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci a intrat in vizorul superiorilor, după ce o înregistrare audio în care îi face avansuri sexuale unui minor a devenit publică. În discuțiile dintre ei, preotul se arată dispus să-i dea bani baiatului ca să întrețină relații intime cu el. Mai mult decât atat, îl roagă să-i prezinte și alți tineri. Discuția dintre cei doi ar fi avut loc in mașina preotului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.