El este românul-erou de la London Bridge, care a impresionat întreaga Anglie!

florin morariu eroul de la london bridge
Sursa foto: Facebook

Românul Florin Morariu, un tânăr în vârstă de 32 de ani din Iași, care lucrează ca și bucătar într-un restaurant din centrul Londrei, a filmat momentele de panică de după atacurile teroriste de sâmbătă seara de la London Bridge şi a postat fimul pe rețeaua de socializare Facebook. În film, Florin Morariu povestește cum doi terorişti au înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă şi cum l-ar fi lovit pe unul dintre ei cu un „baschet”.

„Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of! I-am dat în cap! I-am dat cu baschetul în cap! I-am dat un baschet de l-am zăpăcit!”, spune românul Florin Morariu în filmul care a făcut înconjurul internetului.

Florin îi cere unui coleg de la restaurant să îi aducă făcăleţul de sub masă pentru a se duce să lupte cu teroriştii, după care aleargă pe stradă şi filmează mai multe scene în care se văd oameni răniţi cărora li se acordă îngrijiri.

Citește și: Doi români ar fi fost arestați în legătură cu atacul din Londra 

Citește și: Românii vor avea o nouă sărbătoare națională

Poliţia britanică anunţă duminică seara că a arestat 12 persoane duminică, în estul Londrei, în legătură cu atacul de sâmbătă seara de la London Bridge. O operaţiune a poliţiei britanice, puternic înarmate, era în curs duminică în estul Londrei, scrie presa britanică, relatează The Associated Press şi Reuters. Printre persoanele arestate s-ar afla şi doi români, au declarat martori pentru The Telegraph.

Şapte persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite în atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei, în afară de cei trei presupuşi autori împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Unii dintre răniţi sunt în stare critică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.