Așa arată solidaritatea împotriva terorismului. Distribuie și arată că nu te temi!

Peste 50.000 de oameni au cântat, au plâns și au adus un ultim omagiu alături de artiști celebri la concertul caritabil al Arianei Grande, One Love Manchester, organizat duminică în oraşul britanic, pentru ajutorul victimelor atacului din 22 mai, petrecut pe Manchester Arena. În urma concertului au fost adunate peste 10 milioane de lire, bani care vor merge la Fondul de Urgenţă We Love Manchester.

Concertul a fost organizat pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, în urma căruia au murit 22 de oameni și peste 100 au fost răniți.

Ariana Grande, cântăreaţa de 23 de ani care a organizat concertul, a urcat pe scenă alături de trupe şi cântăreţi precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, şi Little Mix.

O apariție supriză a fost ex-solistul trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher. ”Vreau să dedicat acest cântec frumoşilor oameni care au fost ucişi sau răniţi în atacul terorist din Manchester”, a spus Gallagher înainte a cânta ultima melodie.

Ariana Grande a ţinut un discurs emoţionant în cadrul concertului de duminică, adresându-se şi mulţumind publicului pentru că este ”remediul de care lumea are nevoie în aceste momente”.

”Înainte de a merge mai departe, doresc să vă mulţumesc tuturor din tot sufletul pentru că sunt aici astăzi. Vă iubesc enorm. Vă mulţumesc că aţi venit împreună şi că sunteţi atât de iubitori, puternici şi uniţi. Vă iubesc tare mult şi cred că acest mod de iubire şi de unitate pe care îl emanăm este remediul de care are nevoie lumea astăzi. Aşa că vreau să vă mulţumesc că sunteţi astfel”, a spus Ariana.

Tânăra cântăreață s-a luptat cu lacrimile mare parte a evenimentului și a vorbit şi despre momentul în care s-a întâlnit cu mama adolescentei de 15 ani, Olivia Campbell, care a fost ucisă în atacul terorist.

”Vreau să vă mărturisesc că am avut plăcerea de a mă întâlni cu mama Oliviei Campbell acum câteva zile. Cum am făcut cunoştinţă cu ea, am început să plâng şi am îmbrăţişat-o şi i-am spus că ar trebui să mă opresc din plâns pentru că Olivia nu şi-ar dori acest lucru. Apoi mi-a spus că Olivia şi-ar fi dorit să audă hiturile. Asta înseamnă că aveam un spectacol planificat într-un mod cu totul diferit şi ieri am avut o repetiţie în care am schimbat totul, iar această seară a fost atât de senină şi plină de iubire şi energie. Vreau să vă mulţumesc pentru asta”, a mărturisit Ariana Grande.

Robbie Williams, în lacrimi pe scenă: Toţi suntem un întreg! Noi suntem Manchester!

Și cântărețul britanic Robbie Williams a adus un omagiu emoţionant pe scenă, vineri seară, în cadrul unui concert susţinut de acesta în Manchester, ca parte a turneului său Heavy Entertainment Show Tour, victimelor atacului comis de teroristul sinucigaş Salman Abedi, pe 22 mai, în Manchester, potrivit The Independent.

Robbie Williams a schimbat versurile melodiei ‘Strong’ într-un omagiu emoţionant adus victimelor atacului terorist din Manchester.

Cântăreţul britanic a dedicat melodia sa „Angels” celor care au fost ucişi de teroristul sinucigaş Salman Abedi în urmă cu aproape 2 săptămâni, dar s-a înecat de emoţie în timpul interpretării melodiei, iar mii de fani de pe Stadionul Etihad au cântat pentru el.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
22 + 13 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.