O nouă metodă de tâlhărie pe șoselele din țară. La ce trebuie să fii atent când ești la volan

talharie pe soselele din țara

Atunci când pornim la drum, ne dorim o călătorie ușoară și rapidă, fără incidente. Însă răufăcătorii sunt unde te aștepți mai puțin și stau la pândă, gata să acționeze chiar și la cea mai mică greșeală. În cazul de față este vorba despre o nouă metodă de tâlhărie care a fost semnalată pe șoselele din țară. Fenomenul este extrem de periculos pentru șoferi, însă participanții la trafic trebuie să țină cont de sfaturile de mai jos pentru a nu fi o victimă sigură.

Distribuie mai departe! Nu lăsa ca prietenii tăi să fie victimele acestor escroci!

Ce să faci ca să nu cazi în plasa răufăcătorilor

Dacă cineva cu o mașină îmnatriculată în străinătate îți face semn să oprești, cel mai bine este să mergi mai departe și să îți vezi de drum. Incidentul poate avea loc indiferent dacă ești pe un drum național sau european, iar hoții acționează chiar și în oraș.

Ai grijă să nu fii păcălit tocmai pentru că ești bine intenționat și dai dovadă de spirit civic. Bunătatea ar putea să fie chiar factorul care te poate face să cazi în plasa șarlatanilor.

Citește și: Am trăit s-o vedem și pe asta: Drumul marcat cu cristale Swarovski

În timp ce vei vedea pe marginea drumului o mașină cu numere străine, chiar și de Italia, Germania, Franța sau Marea Britanie, o femeie sau un bărbat îți va face semne isterice să oprești, încercând să te facă să crezi că s-a întâmplat ceva rău. Acești indivizi se bazează pe faptul că te vor putea fura tocmai pentru că ai ales să oprești.

“Eu am văzut un Audi și un Passat, ambele cu numere de Italia, lânga care se aflau astfel de persoane”, a spus unul dintre martori, potrivit 4tuning.ro.

După ce ai oprit mașina, indivizii fie îți cer telefonul, invocând faptul că li s-a descărcat baterie, fie îți cer curent de la bateria ta. Iar acum începe calvarul: în timp ce tu te străduiești să îi ajuți, alți “colaboratori” îți vor fura tot ce ai în mașină cât mai zice pește.

atentie soferi talharie
Foto: captură video Youtube

Pe de altă parte, șarlatanii te-ar putea face să crezi că au făcut pană și să te pună să îi ajuți cu tractarea. În această situație, după câțiva kilometri persoana de la volan va frâna brusc, iar apoi, sub diferite amenințări, vei fi acuzat că ești vinovat pentru accident. Mai mult decât atât, situația poate degenera în momentul care hoții te vor amenința și te vor jefui sub amenințarea armei.

Așadar, nu trage pe dreapta orice ar fi dacă cineva de lângă o mașină cu numere străine îți face semne disperate să oprești. Oamenii răi sunt la toate colțurile și nu știi niciodată când îți pui viața în pericol.

Te rugăm să distribui mai departe acest articol. Astfel, cei apropiați ție vor fi feriți de aceste neplăceri care sunt extrem de periculoase. Și cel mai important: NU TE OPRI ORICE AR FI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.