Am trăit s-o vedem și pe asta: Drumul marcat cu cristale Swarovski

drum cristale swarowski
Sursa foto: colaj Pixabay.com

În zilele noastre, cristalele sunt prezente peste tot: pe haine, poșete, jucării, portofele și, nu în ultimul rând, pe bijuterii. Dar v-ați putea imagina vreodată că linia ce marchează mijlocul șoselei ar putea conține celebrele cristale Swarovski? Da. Ați auzit bine. Cristale Swarovski! Iar această idee nici măcar nu este o strategie opulentă de marketing.

Citește și: De ce ne imbolnavim de cancer. Un studiu incredibil dă peste cap tot ceea ce se știa până acum

În realitate, totul se întâmplă în Bulgaria, acolo unde o asociație care luptă pentru siguranța de pe șosele a plănuit să îmbunătățească condițiile de drum pe litoral, mai exact pe drumul care leagă orașele Sozospol si Primorsko, scrie luxurylaunches.com.

Linia care desparte cele două sensuri de mers ar urma să iasă mult mai bine în evidență datorită cristalelor Swarovski adăugate în vopsea. Iar vizibilitatea liniilor albe ar urma să crească chiar și atunci când condițiile meteo sunt mai puțin favorabile.

Mai mult decât atât, se pare că cristale de dimensiuni ceva mai mari vor fi amplasate în zona Staviiski Turn, o zonă destul de periculoasă în care deseori au loc accidente.

Iar semnele de circulație vor fi îmbunătățite cu folii ce conțin diamante, tot pentru a crește vizibilitatea de la distanță.

Dacă această soluție se dovedește a fi eficientă, Bulgaria ar putea fi țara care dă tonul în… moda rutieră, scriu cei de la autoevolution.com.

Ce părere aveți de acestă idee a bulgarilor?

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
17 + 4 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.