Val de ură împotriva micuței Lorelai. Florin Chilian sare în apărarea câștigătoarei Românii au talent: „Păcat, dragilor, mare păcat!”

lorelai mosnegutu romanii au talent
Sursa foto: https://www.facebook.com/lorelai.parvan

Florin Chilian a reacționat pe pagina personală de Facebook după ce un val de ură a fost declanșat pe rețelele de socializare asupra lui Lorelai Moșneguțu, cea care a câștigat ediția din acest an a show-ului de televiziune Românii au talent.

Artistul a recunoscut că, cu toate că nu a urmărit emisiunea de la Pro Tv, în timp ce butona telecomanda televizorului a ajuns să vadă prestația câștigătoarei de la Românii au Talent.

Cântărețul s-a declarat extrem de impresionat de interpretarea lui Lorelai, despre care a spus că “trece sticla”, adică reușește să transmită emoția dincolo de ecranul televizorului.

Florin Chilian a adăugat că nu știe cine au fost ceilalți concurenți și nici cât de bune prestații au avut, însă câștigătoare a fost desemnată Lorelai Moșneguțu.

„De ce atâta ură?!”, se întreabă Chilian, care a adăugat că nu vrea să vorbească despre eforturile uriașe ale fetei, despre voința sau caracterul ei.

„Nici despre inima pe care o are, inima care a purtat-o prin viata pana la momentul castigarii finalei. Vreau să vă spun ca Lorelai Moșneguțu emotiona cântând”, a mai arătat artistul.

De asemenea, el i-a întrebat pe prietenii de pe Facebook “de ce atâta ură” în fața emoției.

„Ce urâțeni a ajuns sa scoata din noi emotia?!”, a mai întrebat artistul.

Pe de altă parte, Florin Chilian a adăugat că a văzut colegi care au vorbit “extrem de urât” despre despre Lorelai Moșneguțu, atitudine despre care a comentat că este “păcat, mare păcat”.

„Artist însemnă emoție în primul rând și emoția este bună, umanizează până și pietrele” a încheiat Chilian.

Lorelai Moșneguțu este câștigătoarea emisiunii Românii au talent – ediția 2017. Fetița are o poveste de viață cutremurătoare. Ea nu are mâini și cântă la pian cu degetele de la picioare. Micuța a fost abandonată la naștere la Maternitatea din Târgoviște, însă acum este îngrijită de o femeie cu un suflet de aur, „mama Vio”, asistent maternal.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
26 + 22 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.