Mesaje de dragoste. Cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care să le transmiți persoanei iubite

mesaje de dragoste
Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste pentru persoane iubită din viața ta. Dacă eşti în pană de idei,  avem câteva mesaje drăguţe pentru tine, care s-ar putea să te scoată din încurcătură.

În cazul în care nu eşti o fire prea romantică, dar vrei să-ţi surprinzi perechea de Dragobete sau atunci când simți nevoia, ai ajuns la locul potrivit.

Iată câteva MESAJE DE DRAGOSTE:

– ”Esti dragostea visurilor mele si nu imi pot imagina pe cineva mai potrivit pentru mine decat tu.”

– ”Simt ca am inceput sa traiesc cu adevarat din momentul in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc!”

-„Nu există destule cufere care să cuprindă dragostea ce ţi-o port pentru că ceea ce simt pentru tine, continua să crească din ce în ce mai mult cu fiecare zi pe care o petreci în viaţa mea”.

-„Frumuseţea ta este muzică care îmi umple inima cu graţie. Mi-ai transformat nopţile întunecate în seninătate cu darul zâmbetului tău. Ai venit în lumea mea şi ai pictat culoare în jurul meu. Mi-ai făcut din nou cunoştinţă cu curcubeele şi te iubesc”.

-„Ştii că te iubesc. Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş fi putut realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine să-mi fii alături. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea”.

Citește și: HOROSCOP 2018: Acestor trei zodii le va merge din plin anul viitor

MESAJE DE DRAGOSTE:

-„Nu pot să pun în cuvinte ce simt despre viaţa noastră împreună. Ştiu doar că e specială, datorită ţie. Îmi ia doar un moment să-ţi spun Te iubesc, dar o viaţă întreagă să îţi arăt cât de mult însemni tu pentru mine”.

– Daca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trait-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legatura cu tine.

– ”Mi-ai parut perfect de cand te-am vazut prima oara si te-am iubit. Apoi am vazut ca nu esti perfect si te-am iubit si mai mult.”

– ”Cand sunt in preajma ta ma simt confortabil, ma simt eu in totalitate. Destinul ne-a adus impreuna pentru ca tu esti sufletul meu pereche.”

Citește și: Preferaţii lui Dumnezeu. Trei zodii care au parte de protecţie divină

MESAJE DE DRAGOSTE: 

„Când mă uitam la cer vedeam doar norii şi ploaia ce cădea. Apoi, ai apărut în viaţa mea şi dintr-o dată soarele a început să-şi facă loc printre nori. Am învăţat să văd din nou când mi-ai dat inima ta. Mi-ai arătat cum să iubesc din nou, fără teamă. Eşti curcubeul din zilele ploioase şi răsăritul în zilele senine. Tu eşti singura mea dragoste”.

– ”Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta…”

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.