Florin Piersic, dezvăluiri despre idila cu Angela Similea: „Am fost într-un amor nebun. Era …„

Florin Piersic si Angelea Similea

Florin Piersic a recunoscut recent că a avut o relaţie de dragoste cu Angela Similea pe când amândoi erau căsătoriţi.

După ani de zile de negări, îndrăgitul actor Florin Piersic a recunoscut nu doar că a iubit-o enorm, ci că a avut și o relație foarte pasională cu Angela Similea.

Florin Piersic şi Angela Similea au format în anii ’80 cel mai frumos cuplu de pe scenă, iar în viaţa reală au trăit o poveste de dragoste interzisă.

Ambii erau căsătoriţi. Idila dintre Angelea Similea şi Florin Piersic s-ar fi consumat în anii ’80. De la spectacolele care îi aducea pe aceeaşi scenă şi până la dragoste nu a fost decât un pas.

Citește și: Ileana Ciuculete, deshumată! Ce le-a ascuns Cornel Galeș rudelor artistei? E scandalos ce se întâmplă chiar în aceste momente

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o lipitură în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat maestrul Florin Piersic, potrivit Click.ro.

Când au început să formeze un cuplu atât pe scenă, cât şi în afara ei, nicunul nu era singur. Angela Similea era la a doua căsnicie, măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen.

Florin Piersic era căsătorit cu actriţa Anna Szeles.

Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească, a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.

Florin Piersic o însoţea deseori în turneele ei prin ţară şi împreună au realizat duete de excepţie în emisiunile de divertisment difuzate de TVR.

Citește și: Totul despre boala cruntă a Mirabelei Dauer. Cum se simte vedeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.