Preferaţii lui Dumnezeu. Trei zodii care au parte de protecţie divină

Foto: Unsplash.com

Sunt norocoşi şi pare că fac totul cu uşurinţă, îndemnaţi de o voce numai de ei auzită. Este vorba despre cele trei zodii norocoase, “preferatele lui Dumnezeu” care beneficiază de protecţia divină: Leul, Peştii şi Capricornul.

Citeşte şi: Cele mai infidele zodii. Spune-mi ce zodie e ca să îți spun dacă te înșeală

Nativii celor trei zodii vor cădea mereu în picioare, indiferent de situaţia în care sunt puşi şi vor avea mereu încredere şi putere să facă ce şi-au propus.

Leul

Nativul din zodia Leu este încrezător în propriile forţe, mândru, generos; ştie să îşi reprezinte interesele, îi place sa atragă atentia, poate fi condescendent, notează Wikipedia. Nativul Leu este conştient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele să-i fie recunoscute în mod corespunzător şi să iasă în evidenţă. Are o mare nevoie de respect. Este ambiţios şi creativ. Ştie să îşi creeze apariţii de efect. Vrea să fie “vioara întâi”, îşi organizeaza succesul, caută prestigiul social. Este drept şi mărinimos.

Citeşte şi: Cele mai ghinioniste zodii în luna iulie 2017

Peşti

Pestii sunt sensibili, empatici si dispusi sa se sacrifice pentru binele celorlalti, calitati care ii transforma in mijlocitori ai divinitatii pe pamant. Dumnezeu l-a ales ca sa ii raspandeasca pe pamant cuvantul si sa le arate celorlalti ca nu sunt singuri, ci ca o putere superioara vegheaza din ceruri asupra lor. Tocmai datorita protectiei divine de care beneficiaza, va depasi toate obstacolele care ii ies in cale in viata, arată ele.ro.

Capricornul

Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si “se catara” încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt), scrie eastrolog.ro.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
1 + 6 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.