Legenda atletismului, Usain Bolt, exemplu de distanțare socială în lupta cu pandemia

Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, atletul Usain Bolt, se implică în campania mondială lansată de autorități susținând distanțarea socială.

Fostul mare atlet jamaican a postat pe pagina sa de Facebook, o poză de la JO din 2008, când a trecut linia de sosire cu peste un metru înaintea competitorilor săi, anunță Libertatea.ro. Usain Bolt s-a folosit de exemplul personal pentru a susţine măsura autorităţilor legată de distanţarea socială. Atletul a postat pe site-urile de socializare o poza din finala probei de 100 de metri de la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008 când Bolt a câştigat medialia de aur cu un record de 9.69 de secunde, cu 0.20 de secunde în faţa locului doi, ocupat de Richard Thompson.

Imaginea îl prezintă pe Bolt pe linia de finish în timp ce restul atleţilor sunt la o distanţă de peste un metru în spatele lui. Fostul sportiv susţine astfel distanţarea socială şi le-a urat fanilor un „Paşte Fericit”. Tot în 2008, la Beijing, Usain Bolt a mai câştigat o medalie de aur, la proba de 200 de metri, cu un record de 19.30 de secunde, transmite Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + = 6

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.