La 106 ani, o britanică a învins coronavirusul. Femeia a fost externată astăzi

O britanică în vârstă de 106 ani a învins coronavirusul. Considerată a fi cea mai în vârstă pacientă din Marea Britanie, Connie Titchen s-a vindecat după trei săptămâni de internare, notează Reuters.

Originară din Birmingham, femeia s-a luptat cu virusul timp de trei săptămâni. Astăzi a fost declarată vindecată și externată din spital. La ieșirea din spital, britanica a declarat că se simte foarte norocoasă și că abia așteptă să își vadă familia. Născută în 1913, Connie Titchen a trăit ambele războaie mondiale și a fost internată în spital la mijlocul lunii martie cu o pneumonie. La scurt timp a fost diagnosticată cu COVID-19.

Una dintre nepoatele bătrânei crede că secretul longevității și a depășirii bolilor este activitatea fizică și independența. “Este cu adevărat uimitoare. Toată familia așteaptă să o revadă. Are câțiva fani!”, a declarat Alex Jones, nepoata bătrânei. Asistenta care a îngrijit-o pe Connie, Kelly Smith a declarat: „Este uimitoare și ne-am străduit să o însănătoșim. A fost minunat s-o văd cum se recuperează. Este extraordinar să vedem pacienții cum pleacă acasă din după ce au învins acest virus”, a declarat asistenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 7 = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.