Scandal în jurul morții Denisei: „Azi toți elitiștii de carton au făcut mișto de moartea unui om care nu le-a greșit cu nimic dar care avea o singură vină: cânta manele”

Se pare că moartea Denisei Răducu împarte românii de pe internet în două tabere. În timp ce unii spun că ești cocalar „dacă știi cine a fost Denisa Manelista și la ce vârstă a murit”, alții sar în apărarea celor care au iubit-o pe Denisa și care o plâng acum când nu mai e printre noi. Mai mult decât atât, unele voci îi condamnă pe cei care au acuzat că Denisa Raducu a murit deoarece a cântat manele:

“Azi a murit o fată de 27 de ani care cânta manele. Denisa, așa o chema pe domnișoară, s-a dus din cauza unei tumori la ficat. Azi nu a mai contat că acea femeie nu a făcut niciun rău în viața ei, că a fost dreptul ei de om liber să își transforme vocația în meserie, că și-a urmat calea spre fericire și împlinire personală așa cum a știut ea- cum facem fiecare, de altfel- pentru că azi, cretinii internetului au sărbătorit moartea unei „maneliste”. Este evident că pentru Dumnezeul dobitocilor de pe internet, faptul că fata cânta manele a cântărit mult, de aia i-a curmat viața. Azi toți elitiștii de carton, pseudointelectualii și pseudomuzicienii au făcut mișto de moartea unui om care nu le-a greșit cu nimic dar care avea o singură vină: cânta manele. Măi javrelor, nu vă e rușine când vă uitați în oglindă? Scârbelor, hai sictir!”, a scris Corina Bacanu pe pagina de Facebook.

Citește și: De ce nu va fi înmormântată Denisa Manelista în rochie de mireasă! 

Totuși, un mesaj în care sunt ironizați cei care ascultă manele s-a viralizat rapid în ultimele zile pe rețelele de socializare:

ESTI COCALAR DACĂ …

  • Dacă știi cine a fost Denisa Manelista și la ce vârstă a murit dar nu ai auzit și nu știi nimic despre Ecaterina Teodoroiu… ești cocalar.
  • Dacă știi refrenul la cel puțin cinci manele dar nu știi să spui o strofă din Eminescu… ești cocalar.
  • Dacă poți spune imediat numele a cel puțin cinci maneliști celebri dar nu știi să indici măcar trei opere ale lui Constantin Brâncuși… ești cocalar.
  • Dacă ai smartphone de 1000€ în buzunar cu SIM Pre-Pay (fără credit!) și ai ca ton de apel o manea, ești cocalar.
  • Dacă o să te consideri atins de cele de mai sus și vei simți nevoia să înjuri fără să știi că „mă-ta” are cratimă sau să „scri” de „morți mătiii” … ești cocalar. Fără număr – fără număr!’, se arată în mesajul preluat de o sumedenie de români pe rețelele de socializare.

Citește și: Toată lumea este șocată! Declarația medicului legist care a efectuat autopsia

Denisa Răducu a murit duminică, la vârsta de 27 de ani, din cauza unui carcinom hepatocelular: cancer la ficat.

Încă de luni, mai mulţi prieteni ai Denisei, printre care Minodora, Liviu Puştiu şi Daniela Gyorfi, au mers la cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost depus trupul solistei, pentru a-şi lua rămas bun de la colega lor.

Denisa Răducu este înmormântată marți în satul natal.

Citește și: Reacția Adrianei Bahmuţeanu când a văzut imaginile cu Denisa Răducu în sicriu: “E strigător la cer!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + = 12

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.