Român găsit înjunghiat în locuința sa din Londra. Ce s-a întâmplat cu băiatul înainte să își piardă viața

Momete dramatice pentru o familie de români din Marea Britanie! Radu Nicolae, originar din Braşov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa şi fiul său de doar şase luni.

Cazul este cu atât mai bizar cu cât apropiații susțin că era un băiat liniștit, însă cel mai mare semn de întrebare este dat de faptul că în zonă a mai fost o crimă descoperită chiar cu o jumătate de oră înainte.

Era stabilit la Londra de 5 ani

Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor, scriu jurnaliștii de la Adevrul. Potrivit sursei citate, se stabilise în zoba Colindale, alături de iubita sa şi de fiul său de şase luni. Zona este una liniştită, iar vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Tânărul, care a fost înjunghiat de mai multe ori a fost dus la spital, însă medicii nu au putut să îl mai salveze din cauza hemoragiei masive.

Un băiat prietenos și liniștit!

Radu Nicolae avea mulţi prieteni în Marea Britanie. Aceştia au declarat poliţiei că tânărul era liniştit, nu avusese conflicte în ultima vreme, îşi iubea fiul şi îi plăcea mult fotbalul. Vecinii săi spun, de asemena, că era un om liniştit, de treabă şi părea că se înelele foarte bune bine cu iubita sa, mai netează cei de la <a href=”http://adevarul.ro” target=”_blank” rel=”nofollow”>Adevărul</a>.

Dumenzeu sa il ierte! Lasă și tu un mesaj de Sincere Condoleanțe!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
8 + 15 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.