La 3 ani, David suferă de leucemie. Tratamentul nu se mai găsește în România, iar acum are nevoie de tot ajutorul nostru

Un apel umanitar extrem de tulburător ne-a atras atenția zilele trecute. Este vorba despre cazul lui băietel îm vârstă de doar trei anisori pe nume David, care suferă de o afectiune teribilă.

David Cristian Pătru are doar 3 ani, însă suferă de o boală cruntă – leucemie limfoblastică acută, de tip B. De trei săptămâni se află pe un pat de spital, însă tratamentul de care depinde viaţa lui nu se mai găseşte în România.

David va trebui să stea un an în spital pentru a face chimioterapie şi alte tratamente de care organismul lui are nevoie pentru a lupta cu boala.

„David este slăbit acum, îmi spune mereu că are dureri de oase. Am înţeles că este un lucru normal pentru boala pe care o are. Va trebui să stăm un an în spital, dar ne-au spus că dacă el răspunde bine la tratament, este posibil să ne lase să plecăm pentru o săptămână-două acasă, dar mai durează până atunci. După un an, va trebui să urmeze alte tratamente de întreţinere. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine peste acest an“, a spus mama băieţelului, Cristina Ionela Pătru, din Caracal, județul Olt.

Tratamentul de care depinde viaţa lui David nu se mai găseşte în România. Aşa că pentru părinţi şi pentru medicul micuţului a început lupta pentru procurarea tratamentului necesar chimioterapiei.

În plus, părinţii copilului trebuie să suporte costurile, iar posibilităţile lor financiare sunt foarte reduse. Aşa că au luat decizia ca tatăl lui David să se întoarcă în Anglia la muncă pentru a putea cumpăra tratamentul fiului său.

„Ni s-a spus că acest tratament nu se mai găseşte în România. Ni s-a dat reţeta pentru că trebuie să îl căutăm şi să îl cumpărăm noi. Doamna doctor ne-a spus că ne ajută şi dumneaei să îl găsim. Soţul o să plece din nou în Anglia pentru că aici nu avem niciun venit, iar eu o să stau cu copilul în spital. O să caute tratamentul şi acolo“, a mai spus mama, conform Gazeta de Sud.

Toţi cei care vor să îl ajute pe David pot dona orice sumă de bani în următoarele două conturi umanitare, deschise la BRD:

RO73BRDE445SV38219604450- Lei
Titular: Ionela Patru (mama lui David).

RO63BRDE290SV69695212900- €
Titular: Patru Dumitru (tată lui Davidl).

Vă rugăm să distribuiți mai departe acest articol, chiar dacă nu ati donat bani. Orice gest mic, chiar și un share, contează! David chiar are nevoie de ajutorul nostru. Vă multumim din suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.