Profeția unui cunoscut numerolog despre eclipsa de pe 21 august: „Este începutul sfârșitului”

Foto: Pixabay.com

Eclipsa de soare poate fi un eveniment destul de înfricoşător, mai ales pentru cei care nu cunosc prea multe date despre acest fenomen. Un fenomen astronomic care se va produce pe 21 august are conotaţii apocaliptice. Pe 21 august Luna va acoperi Soarele, iar temperaturile vor scădea brusc, Pământul fiind aruncat în întuneric.

Citește și: Adevărul care ne înfioară! Oamenii de știință au descoperit ce va ucide viața pe pământ

Superstiţiile sunt alimentate şi de grupurile de fanatici care susţin că această eclipsă indică sfârşitul lumii aşa cum o ştim noi şi prevesteşte Apocalipsa.

Printre susţinătorii acestei teorii de numără şi David Meade, un cunoscut numerolog, care spune că un eveniment de acest gen apare o dată la 33 de luni, iar în Cartea Genezei apare de 33 de ori numele Elohim. Mai mult, acesta susține că eclipsa va începe pe teritoriul SUA în Oregon, al 33-lea stat și că un eveniment de o asemenea magnitudine nu a mai avut loc de 99 de ani, adică de trei ori 33.

Meade mai spune că la 33 de zile după eclipsă, stelele se vor alinia așa cum este descris cerul în Apocalipsa Sfântului Ioan. Iar atunci își va face apariția planeta Nibiru, cea despre care se spune că orbitează în jurul Soarelui și este vizibilă o dată la 3.600 de ani, notează antena3.ro.

Deşi insistă că ar avea dreptate, Meade nu are niciun fel de dovezi pentru a-și susține teoria.

Îți recomandăm și:

Cum se produce o eclipsă de soare

O eclipsă de Soare (sau mai precis o ocultație solară) se produce atunci când Luna trece între Pământ și Soare prin fața Soarelui. Văzut de pe Pământ, discul Lunii e de obicei mai mare decât cel al Soarelui și, dacă se interpune între privitor și Soare, îi „blochează” lumina, aruncând o umbră corespunzătoare pe Pământ.

Când discul Lunii acoperă în întregime pe cel al Soarelui imaginea luminoasă obișnuită a Soarelui este blocată complet și, pentru o anumită zonă de observație și o anumită durată de ordinul câtorva minute, eclipsa de soare este totală. Eclipsele totale de Soare permit executarea unor studii astronomice speciale, dar au loc mult mai rar decât cele parțiale.

Fiecare eclipsă de Soare are o poziție proprie și se poate vedea doar dintr-o zonă anume de pe glob

Pentru a observa cu ochiul liber o eclipsă de Soare, de orice tip ar fi ea, este nevoie de un filtru solar special. Fără acest filtru observarea eclipsei duce la accidente grave ale ochiului, care pot ajunge până la orbire. Filtrul cel mai accesibil este filtrul de sudură mai dens, însă, din cauza grosimii sticlei, pot apărea imagini duble. Filtrul ideal, numit filtru Mylar, este o peliculă aluminizată care oprește radiațiile periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


8 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.