Frumoasa Angliei vrea să îngrijească bolnavii de coronavirus. Basha Mukherjee a renunțat la turneul caritabil pentru a se întoarce acasă să își ajute colegii

Aflată într-un turneu caritabil, în India natală, turneu impus de statutul de regină a frumuseții, Basha Mukherjee a anunțat că se întoarce acasă să își ajute colegii de la spitalul Pilgrim din Boston în lupta cu pandemia COVID-19, potrivit Libertatea.ro

De meserie medic, Bhasha, face specializare în pneumologie. Frumoasa englezoaică, cu origini indiene, și-a luat concediu fără plată 1 an, până în august 2020, după intrarea în seria de concursuri de frumusețe care au purtat-o până în finala Miss World 2019.

Anul 2020 urma să îl dedice acțiunilor caritabile, însă luna trecută, când se afla în India în cadrul unui turneu caritabil a hotărât să întrerupă acțiunile și să se întoarcă acasă, pentru a îngriji bolnavii de COVID-19. În present, Marea Britanie are peste 51.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și a înregistrat până acum 5.373 de decese.

“Oamenii mor de coronavirus iar colegii mei din spital nu mai fac față. Nu mai pot să stau deoparte și să fac muncă de caritate cu zâmbetul pe buze și cu coroana de Miss pe creștet. Pentru asta am studiat, am simțit că trebuie să mă întorc iar dacă tot reprezint Anglia, atunci aceasta este cea m ai bună modalitate de a mă pune în slujba eii” a declarat Bhasha Mukherjee, pentru CNN.

Originară din Calcutta, India, Bhasha locuiește în Marea Britanie de la 9 ani. După ce a terminat Medicina, a început specializarea în Pneumologie fiind angajată a spitalului Pilgrim din Boston. Ea și-a anunțat superiorii că intenționează să se întoarcă la muncă pentru a-și ajuta colegii. Dorința tinerei va putea fi îndeplinită, dacă nu prezintă simptome COVID-19, abia peste 14 zile după ce va ieși din izolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.