Corina era asistentă și a plecat în Anglia pentru copiii ei. Cum și-a găsit sfârșitul este cumplit

A plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar și-a găsit sfârșitul într-o tragedie cumplită! Acum, cei doi copilasi ai ei – o fetita si un baietel vor creste fara dragostea mamei! Aflați mai jos ce s-a întâmplat cu biata româncă în timp ce se întrepta spre casă, de la serviciu. 

O româncă în vârstă de 35 de ani, stabilită în Anglia a murit, duminică, într-o tragedie fără margini. Femeia avea doi copii și lucra din greu pentru a încerca să-și întrețină familia și cele două case, cea din România și cea din Anglia.

Potrivit apropiațior, a avut două relații de durată, cu un român și cu un nigerian, din care au rezultat cei doi copii, o fată de 12 ani și un băiețel de 2 ani și jumătate.

S-a stins în brațele medicilor

Articolul continuă mai jos 

Conform bournemouthecho.co.uk, mașina în care se afla Corina a intrat în coliziune cu o altă mașină. În ciuda eforturilor depuse de medicii care au ajuns la fata locului, Corina a murit. Alți cinci oameni au rămas blocați în autovehicul în urma accidentului, iar patru dintre ei au suferit răni extrem de grave.

Cei care au cunoscut-o pe Corina sunt acum cu inimile frânte! Profund îndurerată, o prietenă a acesteia a împărtășit detalii despre viața femeii, despre faptul că mereu s-a zbătut pentru a putea oferi o viață bună copiilor ei, dar si despre faptul că muncea extrem de mult pentru asta!

Urma să își ducă fetița în Anglia!

„Este vorba despre prietena mea, Corina Diaconu, care urma să împlinească 36 de ani în data de 18 martie. Din nefericire, ieri dimineață a decedat în urma unui accident de mașină când se întorcea de la muncă.

Articolul continuă mai jos

Avea doi copii, o fată de 12 ani, Ana, care este în grija unei mătuși la Suceava și urma să o aducă la vară în Anglia, și un băiețel de doi ani jumate pe nume Ty care a rămas aici, în Anglia, la tatăl lui.

Muncea exagerat de mult!

Era în Anglia de vreo 5-6 ani. Era asistentă medicală și muncea exagerat de mult ca să poată întreține amândouă casele, cea din România și cea de aici. Fata o are cu un român cu care a fost căsătorită și de care era divorțată. Băiatul este făcut cu un nigerian cu care a avut o relație de câțiva ani, relație recunoscută de legea engleză ca parteneriat civil.

Era o fată foarte sufletistă și săritoare

Am luat legătura cu familia din România, îmi vor trimite o procură ca să mă pot ocupa de toate demersurile.

Articolul continuă mai jos

Așteptăm ancheta poliției și abia apoi vom face demersurile de repatriere. (…) Ea era despărțită și de tatăl băiatului și își creștea singură băiatul.

O ajuta o familie care locuia împreună cu ea. Muncea enorm, era o fată foarte sufletistă și săritoare,” a declarat pentru Spynews prietena Corinei, Laura Hota.

Lasă și tu la Comentarii un mesaj de Sincere Condoleante pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnească în pace!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
5 + 17 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.