O mare pierdere pentru sportul românesc! La 23 de ani, a căzut ca secerat și s-a stins pe loc! Dumnezeu să îl ierte!

Este din nou doliu în lumea sportului românesc. Un sportiv de la clubul de kickboxing condus de luptătorul Daniel Mocanu a murit marți la doar 23 de ani! Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați și cu inimile distruse de durere! 

Sănătos tun, a căzut ca secerat!

Este vorba despre luptătorul K1 Gheorghe Stelian, care s-a stins din viață în condiții cel puțin suspecte. Acesta a mâncat, a ieșit în curte și, dintr-o dată, a căzut la pământ. Totul în condițiile în care sportivul credea că este sănătos tun!

Ipoteza anchetatorilor

Medicii au venit imediat să-i acorde ajutor. I-au aplicat manevre de resuscitare timp e aproape două ore, însă fără niciun rezultat, conform Realitatea.net.

Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Anchetatorii cred că, totuși, ar putea fi vorba despre o afecțiune medicală care nu a fost descoperită din timp.

Decesul tânărului a a provocat multă durere celor care l-au iubit si cunoscut! Golul lăsat de trecerea lui la cele veșnice, atât de devreme, va fi greu de umplut. Lasă si tu la „Comentarii” un mesaj de Sincere Condoleante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.