Uite ce semnifica gropitele din obraji. Explicația pe care nimeni nu ți-a dat-o până acum

gropite in obraji
Sursa foto: Miranda Kerr Facebook

Cu toții suntem de acord că gropițele în obraji sunt adorabile, și îi fac pe cei care le au să pară și mai drăgălași! Și parcă nu există om cu gropițe care să nu fie, pe deasupra, și extrem de frumos. Ce mai… toată lumea ar vrea să le aibă!

Potrivit unui studiu recent, aproximativ 20% din populaţia lumii are gropiţe în obraji, însă puţini ştiu ce sunt şi ce semnificaţie au celebrele semne distinctive! Dacă ai fost înzestrat și tu cu gropiţe în obraji, trebuie să ştii că, cu siguranţă, eşti o persoană cel puțin specială.

Citește și: Ai respiratie urat mirositoare? 14 sfaturi care te vor scăpa de această problemă stânjenitoare 

Gropițele sunt asociate cu un anumit tip de frumusețe feminină, reprezentată de oameni precum Jennifer Garner, Ariana Grande ori Miranda Kerr: un aspect dulce, copilos, cu un aer de nevinovăție.

Dar care este semnificația acestui semn distinctiv și de ce apar gropitele? Ei bine, aflați în materialul următor.

Citește și: Speli puiul crud înainte să îl găteşti? De ce să nu mai faci asta niciodată! 

Din punct de vedere medical, gropițele din obraji sunt un semn al unor deformări ale oaselor faciale, dar și a mușchilor faciali. Cu toate că, potivit specialiștior, practic, aceasta este o amonalie, majoritatea oamenilor ar vrea să le aibă!

Chiar dacă în multe culturi apariția gropițelor sunt un semn despre care se crede că prevestește prosperitatea și norocul, realitatea stă cu totul altfel. Gropițele sunt de fapt o moștenire genetică, iar apariția lor depinde în totalitate de gene.

Citește și: Zece obiceiuri proaste care te lasă fără energie. Cum să scapi de ele 

Așa că, dacă părinții, bunicii sau străbunicii tăi nu au avut gropițe, să nu te mici că nici tu nu ești fericitul poseseor al unor gropițe chic și atrăgătoare.

Totuși, cei care au fost “înzestrați” cu așa ceva se pot simți norocoși: sunt considerați mai atrăgători și obțin mai ușor ce își doresc de la cei din jur.

Citește și: Cu ce scapi de bătături în 5 minute! 

Gropița din bărbie

Există două tipuri de gropițe faciale: cele care apar în obraji și cele care apar pe bărbie. Dacă în cazul celor din obraji explicația am scris-o ceva mai sus, dacă vorbim despre gopițele din bărbie, acestea sunt cauzate de o fisură care se află sub osul din bărbie. Se spune că gropițele din bărbie apar o dată la cinci generații, iar cei care se bucură de această “înzestrare” sunt amanții perfecți, foarte buni la pat și au un talent înnăscut în arta flirtului.

Citește și: Un oraș din România este considerat cel mai valoros din sud-estul Europei. Ce are atât de special – FOTO & VIDEO 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 8

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.