Lidia Fecioru: Pune un pahar cu gălbenuș de ou în el pe noptieră și vei scăpa de….

lidia fecioru galbenus de ou

Bioenergoterapetul Lidia Fecioru a dezvăluit modalitatea simplă de a scăpa de energiile negative, prezente în casă sau în noi.

Fecioru a mărturisit care este metoda cea mai simplă prin care putem să scăpăm de aceste energii care ne pot afecta viața într-un mod negativ.

Tot ce trebuie să faci este să iei un ou crud, să-l rostogolești pe tot corpul tău. Această procedură trebuie să dureze circa cinci minute, după care oul se sparge.

Mai există și o altă metodă prin care poți elimina aceste energii negative, tot prin ajutorul unui ou.

CITESTE SI: Tine-ti picioarele in otet de mere o jumatate de ora. Iata efectele miraculoase

O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, să spargem un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el. Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara.

Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir, a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse.

Leacul anti-cancer dezvăluit de Lidia Fecioru: „Previne apariția bolii și ajută la tratarea pacienților!”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit numele unui remediu naturist pentru cancer care „nu doar că previne apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi”.

Conform Lidiei Fecioru, magnații din industria farmaceutică au încercat să blocheze acest remediu prin diferite metode.

„S-a trecut imediat la intimidarea curanţilor, s-au confiscat filme şi cărţi ce promovau noul leac şi chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestaţii publice pentru promovarea miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost astfel abandonat de către majoritatea medicilor”, a spus Lidia Fecioru.

CITESTE SI: Lidia Fecioru, remediu simplu pentru o problemă supărătoare a femeilor. Ai nevoie de un SINGUR INGREDIENT …

Leacul anti-cancer despre care vorbește bionergoterapeutul este Vitamina B17 care poate fi găsită, printre altele, în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune.
Ce este Vitamina B17 (Amigdalina)

„Potrivit medicilor, carenţa de vitamină B17 poate cauza depresie şi insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. De asemenea, excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicaţii. Astfel, se recomandă folosirea acesteia în doze optime, de 50-100 de mg pe zi în cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulţi şi între 1 şi 2 grame zilnic în cazul bolnavilor de cancer.

În natură, vitamina B17 se găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune, în seminţele merelor, perelor şi gutuilor, în legume precum mazărea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac, ceapă sau vinete.

De asemenea, vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în cereale, în scoarţa de mălin sau în frunze de gutui, prun, cais, cireş, vişin sau piersic. Sâmburii de caise conţin cea mai mare cantitate de amigdalină.

Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Pe de altă parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi cafeaua, reduc foarte mult acţiunile amigdalinei în organism”, a scris Fecioru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


7 + = 15

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.