Ingredientul secret cu care vedetele își mențin silueta. Îl ai și tu în bucătărie

Beneficile otetului de mere
Credit foto: pixabay.com

Nu este femeie care să nu fi încercat cel puțin o dietă pentru a slăbi sau pentru a-și menține silueta pe termen lung. Ei, bine, ingredientul secret s-ar putea să stea chiar în bucătăria ta.

Este vorba despre oțetul de mere, organic, pe care celebra cântăreață de 40 de ani Fergie, un sex-simbol, îl consumă în fiecare dimineață.

”Obişnuiesc să beau oţet de mere organic. Consum câte un păhărel din acest lichid în fiecare dimineaţă, de foarte mult timp. A devenit un obicei! Am sesizat unele schimbări în bine, atât în cazul siluetei, cât şi al stomacului meu”, a dezvăluit Fergie, potrivit Mediafax.

Timp de secole, oțetul de mere a fost utilizat ca produs alimentar și medicament pentru tratarea oamenilor și animalelor. Pe vremea lui Hippocrate, oțetul era amestecat cu miere și utilizat ca tonic și ca un elixir de vindecare.

Studii recente arată că oțetul de mere poate fi utilizat pentru tratarea unor afecțiuni și dureri comune.

Astfel, oțetul de mere este un eficient agent antibacterian cu un conținut ridicat în minerale și oligoelemente vitale pentru un organism sănătos – potasiu, calciu, magneziu, fosfor, clor, sodiu, cupru, fier, siliciu și fluor. Un amestec care conține numai 5% oțet de mere elimină până la 99% din bacterii, 82% din mucegaiuri și 80% de virusuri.

Otetul de mere este un produs complet natural când este preparat prin fermentarea sucului de mere, urmată de o a doua fermentație a oțetului însuși. Acest produs păstrează toate proprietățile nutritive specifice merelor, în plus este îmbunătățit cu acizi suplimentari și enzime produse în timpul celor două etape de fermentație.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
16 + 30 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.