Prietena i-a spus să scape de câine: ,,Eu sau cățelul!”! Așa că el a postat acest anunț care a uimit pe toată lumea

caine beagle
Sursa foto: Mustang Joe / https://pixabay.com

Aceasta este o poveste despre oameni, despre relații și despre caractere. Despre egoism. Despre unde ajungem atunci când nu privim la ce își doresc ceilalți de lângă noi. Este o lecție de viață din care toți avem de învățat.

Este povestea unui bărbat care a adoptat un câine și l-a adus acasă. Însă iubita lui i-a cerut să aleagă: ,,Eu sau cățelul!”.

Bărbatul, un iubitor al animalelor, a reacționat postând anunțul de mai jos pe internet:

,,DISPONIBILĂ IMEDIAT ORICUI O VREA
Prietenei MELE nu-i place câinele meu de rasă beagle, Molly. AȘA CĂ trebuie să-i găsesc altă casă. E rasă pură dintr-o zonă bogată și o am de 4 ani. Îi place să se joace. Nu e complet dresată. Are părul lung, așa că are nevoie de îngrijire în plus, mai ales unghiile, îi place să le aibă făcute. Stă trează toată noaptea vorbind vrute și nevrute, dar doarme când lucrez eu. Mănâncă numai ce e mai bun, cele mai scumpe mâncăruri. Nu te va aștepta NICIODATĂ la ușă să te binedispună după o zi grea, și nu te va iubi niciodată necondiționat când treci printr-o perioadă proastă. Nu mușcă, dar poate să fie rea ca dra©u!
Deci… …. … E cineva interesat de iubita mea în vârstă de 30 de ani, care e egoistă, rea și materialistă? Veniți să o luați! Eu și câinele meu vrem să o dăm altcuiva. RAPID!!”

Sursa: Rol.ro

Îți recomandăm și:

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
9 + 5 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.