Scapă de mucegai pentru totdeauna! Soluția BIO naturală, fără chimicale, ușor de preparat

cum sa scap de mucegai
Sursa foto: http://drrmemphis.com

Mucegaiul din locuință, pe lângă faptul că este o problemă extrem de supărătoare, se poate transforma și într-o problemă de sănătate pentru membrii familiei tale. Asta deoarece mucegaiul este, de fapt, o ciupercă ce se dezvoltă și se răspândește în locurile întunecoase din casa ta, acolo unde umiditatea este destul de mare.

Alergiile, afecţiunile respiratorii, astmul, durerile de cap şi chiar depresia sunt doar câteva din afecțiunile care pot fi cauzate de mucegaiul care se dezvoltă în locuințe. Prezenţa sporilor de mucegai și contactul cu aceștia pot cauza iritaţii și diferite reacţiile alergice, iar unele mucegaiuri eliberează toxine care pot afecta grav sistemul nervos. Expunerea prelungită la acest tip de ciupercă poate duce la tulburări neurocognitive, probleme de vedere şi boli gastrointestinale ori renale sau pot cauza chiar și probleme articulare şi musculare.

Citește și:

În cazul în care vreți să scăpați definitiv de mucegai, însă nu vreți să o faceți prin intermediul produselor chimice, avem pentru dumneavoastră o soluție mai simplă, naturală și extrem de eficientă în lupta cu acest musafir nepoftit din casa dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să respectați rețeta și pașii de mai jos.

Cum să scapi rapid și ușor de furnici. 5 trucuri simple care dau rezultate garantat 

Ingrediente rețetă naturală anti-mucegai:

  • oțet de mere – 100 de ml
  • apă – 100 de ml
  • apă oxigenată – 10 ml
  • bicarbonat – două linguri
  • lămâie-  veți utilize doar zeama

Cum se prepară soluția naturală anti-mucegai:

Amestecați oțetul de mere, apa, apa oxigentă bicarbonatul și zeama de la lămâie într-un vas. Pentru a putea aplica soluția pe pereții afectați, puneți compoziția într-in recipient cu pulverizator.

Pulverizați din abundență amestecul peste zonele acoperite de mucegai. După ce soluția a acționat trei – patru ore, puteți șterge peretele cu ajutorul unei cârpe.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui oțet în rezervorul de toaletă. Trebuie să vezi acest truc simplu!- VIDEO 

Atenție mare, însă: nu uitați să deschideți geamurile pentru ca aerul să poată circula. Dacă vreți să vă protejați de sporii de mucegai puteți purta în timp ce acționați o mască de protecție. În acest fel nu veti fi supusă riscului de a inhala sporii de mucegai. Totodată, puteți chiar să purtați mănuși de protecție, pentru a nu intra în contact direct cu zonele contaminate.

Îți recomandăm și:

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
19 + 7 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.