Solarul de legume care se montează în cinci ore. Costă 1.500 de lei și poate fi cumpărat în rate

Solar de legume

Dacă sunteți în căutarea unui solar de legume care să se monteze rapid și să coste puțin, aceasta este soluția.

Solarul de legume care se montează în cinci ore, fără sudură și fără fixare prin beton, dar rezistent și bine fixat în pământ poate veni la pachet cu un sistem de irigare prin picurare sau cu sistem de încălzire, pentru ca legumele să aibă tot ce le trebuie ca să se dezvolte frumos.

Solarul pentru cultivarea legumelor în spațiu protejat costă 1.500 de lei în varianta preferată de cei mai mulți cumpărători, cu dimensiunile de 10 X 4 metri, adică de 40 de metri pătrați.

CITESTE SI: Cum se construiește sera îngropată în care poți produce legume și iarna. Costă 270 de euro și o poate construi oricine dorește

Cel care a avut ideea comercializării unor astfel de solarii pentru românii care vor să își cultive singuri legumele este craioveanul Giovanni Dănciulescu, de la Solarii Oltenia, și oferă posibilitatea achitării structurii în șase rate egale, scrie Agrointeligența.

montarea unui solar de legume

„Este vorba despre un solar la care totul e prin numai cu șuruburi, cu piulițe, e zincat, nu se folosește nici sudură. Noi cu asta ne ocupăm, le și montăm. Mergem și le montăm, trimit o echipă cu tot ce le trebuie și în cinci ore se montează solarul.

Picioarele sunt din oțel, care intră efectiv 0,5 metri în pământ, asta e deja o fundație de casă și aceste laterale se suprapun, se prind cu șuruburi și cu piulițe, pe care orice om știe să le pună. În cinci ore le montăm noi”, a explicat Giovanni Dănciulescu pentru Agrointeligența.

Citește și: Cum poți crește legume în PET-uri. Idei ingenioase pentru grădini uimitoare – FOTO&VIDEO

Solar de legume - Solarii Oltenia

Cel mai mic solar oferit de Solarii Oltenia este de 6 x 4 m, urmat de cel de 8 x 4 m și tot mai mari, din 2 în 2 metri, până la acel 30 x 4 m.

Solarul cel mai apreciat de clienți este cel de 40 de metri pătrați, la care sunt oferite toate elementele componente, de la sistemul de picurare până la folii, ștacheții de lemn fiind singuri pe care trebuie să îi aducă clientul în plus. Costul unui asemenea solar este de 1.500 lei, un preț atractiv pentru cei interesați.

Citește și: Adevărul despre cum cresc fructele și legumele fără pământ! 10 imagini uluitoare

Firma din Craiova producătoare de solarii oferă și soluții pentru încălzirea acestora. Oferta include panouri solare ce funcționează în mod similar cu încălzirea prin pardoseală.

„Solarul de la noi se poate încălzi. Noi vindem și panouri solare pentru apă caldă, care împreună cu o pompă și cu un circuit de apă prin pământ la 20 cm, încălzesc efectiv pământul. Totul se face cu un panou solar, iar în zilele foarte geroase și noroase, se folosește o rezistență mică de 1000 W, care încălzește și merge în continuare încălzirea”, a explicat reprezentantul Solarii Oltenia, citat de Agrointeligența.

Comenzile se pot face atât online, pe site-ul www.constructiisolare.ro, cât și telefonic, iar clienții au posibilitatea de a achiziționa solarii în 6 rate, fără niciun cost suplimentar.

Sursa: Agrointeligența

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.