Lacrimi și multă durere! Carmen, condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Lacrimi și durere fără margini pentru familia, prietenii și cunoscuții unei românce care a murit subit, la numai 42 de ani, chiar în brațele soțului ei!

Carmen Alina Borota era iubită de toți cei are au cunoscut-o şi era una dintre cele mai apreciate cosmeticine din judeţul Satu Mare. Cu toții au rămas șocați de decesul prematur al acesteia, așa că nu este de mirare că sute de oameni au vrut să o conducă pe ultimul drum, să îi aprindă un lumânare la căpătâi și să spună o rugăciune pentru odihna sufletului ei!

Citește și: Moartea fulgerătoare care a șocat România! Ti se rupe sufletul când citești! 

Oamenii prezenți au depus zeci de coroane de flori și au aprins și mai multe lumânări la mormântul unde Carmen își doarme somnul de veci.

Două fetițe au rămas orfane de mamă

Frumoasa mămică a lăsat în urmă un soț îndurerat și două fetița. Cea mare este studentă la Medicină, iar cea mincă, în vârstă de doar șase anișori.

Vă reamintim că Alina Carmen Borota, în vârstă de doar 42 de ani, nu știa că ar suferi vreo afecțiune la inimă. Săptămâna trecută, însă, a suferit un atac de cord și a murit chiar în brațele soțului ei.

Citește și: Fără precedent! Irina Loghin, decizie NEAȘTEPTATĂ după ce un site a scris că A MURIT ORĂVITĂ! 

Cu toate că un echipaj medical s-a deplasat imediat la fata locului, inima femeii nu a mai putut fi pornită.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, iar familiei multă putere să treacă peste această tragedie! Lasă si tu un comentariu de susținere pentru soțul și fetele femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.