4 moduri simple de a atrage bani în viața ta. Învață cum să fii bogat

Cum atragi bani in casa ta
Foto. Antena3.ro

Cum atragi bani in viata ta? Bogăția – cum ar fi fericirea, încrederea și dragostea – începe din interior. Acest aspect poate fi greu de înțeles pentru cei mai mulți dintre noi deoarece suntem tentați să credem că averea înseamnă ceea ce ai în bancă. Iar în ziua de azi este aproape imposibil să te simți bogat dacă nu ai finanțele necesare pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Însă, ceea ce te face să devii bogat se întâmplă cu mult înainte de a face bani. Realitatea despre bogăție este aceasta: în primul rând, bogăția este o stare de spirit. Iar atunci când înveți cum să ai o stare de spirit bogată, ești în poziție favorabilă pentru a atrage mai mulți bani pentru tine.

Citește și: Comoara ascunsă a Europei din România. Locul căutat de mii de turiști

Landia.ro vă prezintă 4 practici de construire a bogăției cu ajutorul cărora veți reuși să schimbați energia, să nu vă lăsați intimidați de bani și de frica de a nu-i avea. Pentru că experiența interioară legată de bani va afecta experiența voastră exterioară cu banii.

Secretul constă în setarea mentalității de a fi bogat. Abia când veți realiza asta vor apărea oportunitățile care vor schimba situația voastră financiară.

Așadar, cum atragi bani în viața ta? Iată cele patru practici:

1. Conștientizați câți bani aveți cu adevărat

Oricine se simte lipsit de bani are tendința să-și ignore finanțele. Facem asta pentru că suntem speriați și intimidați de bani. Evităm conturile bancare, evităm facturile, evităm să știm concret cât de multe datorii avem. Evităm să conștientizăm cu adevărat și așteptăm ca problema să se rezolve singură, cumva de la sine.

Dar, nu se va rezolvă!

Dacă doriți să creați mai multă bogăție în viața voastră, trebuie să vă conștientizați situația financiară cu adevărat. De fapt, trebuie să fiți în poziția de commandant al banilor, ceea ce înseamnă să știți exact starea finanțelor, chiar dacă asta vă sperie.

Faceți pași mici. Uitați-vă la contul bancar în fiecare zi și în loc să vă panicați, relaxați-vă și fiți recunoscători că aveți un cont bancar. Apreciați-vă banii și încercați să-i vedeți prin ochii „Eu am”, mai degrabă decât „Eu nu am.”

Pe măsură ce vă familiarizați cu banii, va deveni mai puțin înfricoșător pentru voi și vă veți afla într-o poziție de conducere a banilor.

Citește și: Ce simțim atunci când murim: Emoțiile sunt neașteptat de plăcute!

Citește și: Care e vârsta ideală pentru a face copii. Femeile vor fi surprinse

2. Investiți în voi înșivă. Economisiți

Economisirea banilor depășește în totalitate actul de cheltuieli inconștient. Oamenilor nu le place să economisească bani, pentru că îi face să se simtă constrânși și, prin urmare, lipsiți de bani. Dacă simțiți acest lucru, încercați să vă provocați economisirea într-un mod nou: cum să cheltuiți banii pe cont propriu.

cum sa economisesti bani
Foto: Pixabay.com

Economisirea de bani permite creșterea contului bancar. Acest lucru vă va oferi în cele din urmă o centură de siguranță, care vă v-a ajuta să vă simțiți mai bine și și mândri de ceea ce aveți. Ori de câte ori alegeți să nu cheltuiți bani, cheltuiți cu adevărat bani pe voi și pe starea de spirit a bogăției voastre.

Prin decizia conștientă de a economisi, banii și încrederea voastră financiară vor crește, atrăgând mai multă abundență.

Citește și: Motivul pentru care cuplurile fericite nu-și pun fotografii pe Facebook. Îți spune ceva?

Citește și: 5 cadouri pe care nu ar trebui să le faci niciodată. De câte ori ai greșit până acum?

3. Descoperiți-vă temerile despre bani

Modul în care familia voastră a avut bani în trecut are o mare influență asupra modului în care vă descurcați cu banii de azi. Prin înțelegerea temerilor și a tiparelor financiare care v-au fost transmise, pouteți trece dincolo de ele, creând o nouă mentalitate a bogăției care este mai potrivită pentru voi.

Pentru a descoperi temerile despre bani, întrebați-vă: Ce părere au părinții mei despre bani? Cum au acționat părinții mei cu banii? Cum pot acționa cu banii într-un mod similar?
Aceste cunoștințe vă vor crea o platformă pentru a vă schimba experiența în legătură cu bani, mai degrabă decât să faceți în mod inconștient ceea ce ați fost învățați să faceți.

Citește și: Motivul pentru care cămăşile de bărbați au nasturi pe dreapta şi cele de femei pe stânga

Citește și: Zece obiceiuri proaste pentru care azi îți este rău. Vezi cum să renunți la ele

4. Găsiți bogăție în lucrurile accesibile

Ați văzut vreodată un apus de soare care este atât de frumos încât vă copleșește? Ați mâncat vreodată o masă care este atât de fantastică încât nu credeați că o să puteți experimenta asta vreodată?

Acestea sunt exemple de experiențe care se pot întâmpla tot timpul, gratuit sau cu bani puțini.

Cu cât vă orientați mai mult spre bogăția accesibilă pe care o oferă viața, cu atât veți deveni mai bogați.

Pentru că viața oglindește starea noastră internă înapoi la noi. Cu cât mai bogați vă simțiți în interior, cu atât mai multă bogăție veți crea și în viața voastră.

Așadar, pentru a cunoaște abundența financiară, faceți pașii necesari pentru a avea o viață interioară bogată. Făcând acest lucru, nu doar că vă veți simți mai bogați cu ceea ce aveți, dar va atrage automat mai multe oportunități de abundență financiară.

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 2 = 4

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.