Beyonce a devenit mamă de gemeni. „Bey și Jay sunt fericiți”

beyonce gemeni
Sursa foto: Beyonce Instagram

Îndrăgita vedetă pop Beyoncé a născut gemeni, potrivit informațiilor publicate duminică de presa americană care citează surse din apropierea cântăreței și a soțului său, rapperul Jay Z, relatează AFP. Potrivit site-ului monden E!, Jay Z și Blue Ivy, fiica de 5 ani, au fost văzuți joi în zona unui spital din Los Angeles.

Sexul gemenilor nu a fost încă dezvăluit, însă o femeie neidentificată a fost fotografiată vineri aducând la spital un buchet cu flori roz, mov și albastre și două baloane de dimensiuni mari pe care era scris „Fetiță” și „Băiețel”. Pe cartea de vizită atașată buchetului de flori erau trecute inițialele „B+J”, mai arată E!.

Informațiile sunt contradictorii având în vedere că Beyonce a ales să aducă pe lume gemenii pe care îi poartă în pântece acasă, iar toată afacerea o va costa o avere! Potrivit presei britanice, îndrăgita interpretă va cheltui nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari pentru amenajarea unui salon de materninate în locuința sa din Hollywood. Mai mult decât atât, la dispoziția artistei va sta și o ambulanță, care îi va transporta la spital în cazul în care vor apărea complicații în timpul nașterii.

Citește și: Care e vârsta ideală pentru a face copii. Femeile vor fi surprinse 

Cu toate că în presă au apărut o mulțime de speculații cu privire la acest subiect, se pare că adevăratul motiv pentru care Beyonce a ales să nască acasă experiența nu tocmai plăcută pe care a avut-o în 2012 când a adus-pe lume pe fiica sa Blue Ivy, in spitalul Lenox Hill din New York.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Atunci, în presa a izbuncit un adevărat scandal după ce familiile altor paciente internate în aceeași clinică au acuzat că le-a fost restricționat accesul din cauza securității excesive care a fost constituită pentru soția lui Jay Z. Cu toate acestea, la momentul respectiv spitalul a anunțat că nu au fost înregistrate plângeri oficale cu privire la acest subiect.

Astfel, pentru a împiedica izbucnirea unui nou scandal, dar și pentru securitate și intimitate, Beyonce și Jay Z au decis ca marele eveniment să aibă loc în locuința lor.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Totodată, apropiații cântăreței au anunțat că, cu toate că aducerea pe lume a unor gemeni nu este considerată o naștere ușoară, iar în acest caz specialiștii insistă ca totul să aibă loc la spital, se pare că Beyonce a reușit să îi convingă pe medici că, în cazul ei, cel mai bine va fi să nască în intimitatea familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.