Cum arată Centrul SPA & Wellness al celui mai vizitat obiectiv turistic din Transilvania – FOTO

Centrul SPA Salina Turda
Sursa foto: Facebook/ Salina Turda/

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Transilvania, își diversifică oferta pentru turiști și a deschis un modern Centru SPA & Wellness, Complexul Balnear Potaissa.

”Suntem încântați să vă prezentăm Centrul SPA & Wellness al Salinei Turda, unde vă oferim servicii Spa, Fitness și Centru de Sănătate. Toate aceastea au fost create pentru adevărate momente de relaxare și desprindere din lumea cotidiană.

Potaissa Spa & Wellnes oferă fiecărui client o experiență SPA excepțională. De la terapiile pe care le oferim, produsele care le folosim, până la muzică și arome, la Potaissa SPA & Wellness, fiecare detaliu este important și are ”sarcina” de a oferi oaspeților o experiență unică”, a anunțat Salina Turda pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Orașul din România care are străzile pavate cu aur. „Oriunde ai păşi, sigur găseşti aur”

Citește și: Cel mai nou pământ românesc, pe care nimeni nu are voie să calce

Centrul SPA Salina Turda
Sursa foto: Facebook/ Salina Turda
Centrul SPA Salina Turda
Sursa foto: Facebook/ Salina Turda

Deși Salina Turda a fost săpată în Evul Mediu pentru exploatarea sării ea și-a schimbat funcțiunea devenind unul dintre cele mai importante obiective turistice din România.

Salina Turda este cel mai vizitat obiectiv turistic din Transilvania în ultimii ani și figurează în ultimii ani în diverse topuri turistice internaționale.

Conform unui top realizat de site-ul businessinsider.com, Salina Turda se află pe numărul 22 în topul celor mai spectaculoase obiective turistice de văzut din lume.

Citește și: Noul Saint Tropez al Europei se află în România. Are una dintre cele mai frumoase plaje din lume și e plină de străini 

Citește și: Top 7 locuri cu apa termala unde te poți răsfăța în această vară 

Centrul SPA Salina Turda
Sursa foto: Facebook/ Salina Turda

În timpul exploatării, mina a fost deservită de o altă intrare (intrarea veche) prin Galeria Francz Josef. Salina Turda este alcătuită dintr-un ansamblu de galerii de mină și camere de exploatare.

Citește și: Stațiunea minune a României unde marea s-a mutat în mijlocul munților – VIDEO

Citește și: Lacul din România care deţine 3 recorduri mondiale. Deţine proprietăţi unice în întreaga Europă – GALERIE FOTO

 

Centrul SPA Salina Turda
Sursa foto: Facebook/ Salina Turda/

Obiectivele turistice din ansamblul salinei sunt: intrarea principală dinspre Valea Sărata – Durgău, Galeria Francz Josef (intrarea veche), Sala puțului de extracție – Mina Iosif, Balconul Minei Iosif (Sala ecoului), Mina Iosif, Sala crivacului, Sala puțului de extracție, Sala de apel – Altarul – Scara bogaților, Balconul Minei Terezia, Mina Terezia, Mina Rudolf, Balconul Minei Rudolf, Mina Ghizela.

Salina Turda se poate vizita în orice perioadă din an de luni până duminică.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
19 + 22 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.