Stațiunea minune a României unde marea s-a mutat în mijlocul munților – VIDEO

LACUL COLIBITA
Sursa foto: Facebook România Mea

Stațiunea Colibița este din ce în ce mai asaltată de turiști. Iar această locație este atât de vizitată și de aprecială, încât unele pensiuni au camerele ocupate chiar și până în toamnă.

Când spui Colibița spui plajă şi munte în acelaşi loc, o locație ce se transformă inevitabil într-o destinaţie de vacanţă pe care turiştii o aleg în număr tot mai mare. Dar ce are acest loc atât de special?

Stațiunea Colibița este situată în judeţul Bistriţa-Năsăud, la 50 de kilometri de Bistriţa, la poalele Munţilor Călimani, la 900 de metri altitudine și are ceva ce în România nu ți-a mai fost dat să vezi: turiști care stau pe şezlonguri, la malul lacului, totul în timp ce admiră crestele munţilor. Ce poate fi mai frumos e atât? Un adevărat paradis!

lacul colibița
Sursa foto: MIRELA PURDEA Facebook

În urmă cu aproximativ 10 ani, în Colibița erau câteva zeci de case ale localnicilor. Acum aici au fost constuite aproximativ 400 de pensiuni, vile și case de vancață care așteptă turiștii cu brațele deschise.

Landia.ro îți mai recomandă:

Lacul din România care deţine 3 recorduri mondiale. Deţine proprietăţi unice în întreaga Europă – GALERIE FOTO

În acest oraș din Europa poți închiria o casă cu 1 euro pe an. Ce trebuie să faci în schimb – FOTO

Grădina Zmeilor, locul din România unde fiecare stâncă are o poveste – FOTO & VIDEO 

Pe lângă toate acestea, stațiunea mai are ceva special. Potrivit unui studiu recent, proprietăţile curative ale aerului din această zonă au fost confirmate și sunt excepționale!

Nu degeaba se spune că în acest loc de basm din inima Transilvaniei se respiră cel mai ozonat aer din întreaga Românie. În țara noastră un aer atât de curat se mai respiră doar la Soveja (județul Vrancea). Mai mult decât atât, în zona Lacului Colibiţa cantitatea de ozon e comparabilă cu cea din Alpii Elveţieni.

Iar autoritățile din zonă nu vor să se oprească aici! Vor să transforme zona, pe lângă terasa cu piscină, zona de plajă și zona belvedere, într-un centru nautic de excepție.

Prețurile la pensiunile și vilele de aici sunt pentru toate buzunarele, scrie scrie știrileprotv.ro. Încep de la 70 de lei pe cameră pe noapte, și ajung chiar și la sume de 100 de euro, e adevărat, cu dotări și facilități de lux.

Dacă încă nu v-a convins să vizitați această zonă superbă, vă invităm să urmăriți imaginile demai jos. Vă vor cuceri instant, cu siguranță!


Citește și: Ce fac, de fapt, femeile înainte de sex. Bărbații nu s-ar fi gândit la asta niciodată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + = 7

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.