S-a trezit pe masa de autopsie, după ce trei medici îl declaraseră ”mort”! Povestea dețintului ”salvat de un sforăit” a făcut înconjurul lumii

Un deținut în vârstă de 29 de ani s-a trezit chiar pe masa de autopsie, după ce cu doar câteva ore înainte fusese declarat mort de către trei doctori.

Gonzalo Montoya, un hoț care își efectua pedeapsa într-o închisoare din nord-vestul Spaniei, a fost declarat mort, duminică, de către medicii care l-au cercetat în celulă.

Pentru că nu i-au găsit semne vitale, deținutul a fost pus într-un sac și dus la Institutul de Medicină Legală din orașul Oviedo.

”Salvarea lui a venit de la un sforăit”, au declarat legiștii, care au auzit zgomotele făcute de ”cadavrul” așezat pe masa de autopsie, moment în care aceștia au realizat că bărbatul este viu.

După ce și-a recăpătat cunoștința, acesta a fost transportat la spital. După incident, familia a povestit că deținutul suferea de epilepsie, însă doctorii care i-au constat ”decesul” nu au reușit să dea o explicație pertinentă asupra fenomenului straniu.

Sursa: Tv Happy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + = 17

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.