Irina Loghin își caută iar menajeră! Ce pretenții are doamna muzicii populare

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin își caută iar menajeră! Mai exact, doamna muzicii populare românești caută o persoană de încredere care să o ajute la treburile casnice. Până acum, artisa nu a găsit pe nimeni care să îndeplinească cerințele.

Cântăreața a lăsat un mesaj pe pagina oficilă de Facebook, în speranta că internauții o vor ajuta să își găsească menajeră!

Iată mai jos mesajul postat pe Facebook de Irina Loghin:

”După cum știți, am nevoie de o persoană internă care să mă ajute cu menajul. În urma ultimului anunț, am primit numeroase propuneri, însă nu am găsit încă persoana potrivită. Majoritatea persoanelor care și-au arătat inițial disponibilitatea, au făcut-o mai mult pentru a veni la mine acasă, din pură curiozitate, pentru ca apoi să îmi spună că au obligații familiale, sau că nu știu foarte bine să gătească. Acasă sunt și eu un om ca oricare, nu sunt cântăreața Irina Loghin, mereu “ca scoasă din cutie”.

Articolul continuă mai jos

Nu stau “în vitrină”, doar ca să veniți să ne cunoaștem și să îmi vedeți casa. Alte persoane s-au prezentat cu probleme de sănătate, nefiind apte pentru ceea ce presupune activitatea de menaj. De asemenea, am primit foarte multe propuneri de la doamne plecate în străinătate, dispuse să se întoarcă în țară special pentru acest post.

Lumea vede diversele articole apărute în presa tabloidă, și ajunge la concluzia că plătesc mai ceva ca în străinătate. Dragile mele, eu ofer un salariu bun, peste medie, dar nu vorbim de mii de euro. Nu are rost să renunțați la locurile dumneavoastră de muncă.

Aș vrea să priviți lucrurile și din punctul meu de vedere. E ușor să judeci, să spui că “este pretențioasă”, că “nu a găsit nici până acum” etc. Puneți-vă o secundă în locul meu, dragile mele, și poate mă veți înțelege.

Eu caut o persoană simplă, între 45-55 de ani, care să nu aibă obligații familiale, deci să nu se mai ocupe în paralel de o altă gospodărie; care să fie sinceră, deschisă, optimistă, comunicativă, să știe să gătească și să facă curățenie.

Este vorba de menaj intern, așadar va trebui să locuiască la mine, iar eu îi voi asigura, pe lângă salariu, cazarea și masa. În ceea ce privește sarcinile, este vorba doar de gătit și curățenie periodică. Faptul că stă la mine nu înseamnă că lucrează douăsprezece ore, așa cum greșit s-a interpretat.

Eu și soțul meu am ajuns la o anumită vârstă la care avem nevoie de un sprijin în casă, de o persoană care să ne ajute, să ne respecte, și căreia să îi oferim și noi respect.
Este foarte greu să băgăm o persoană străină în casă, care să devină membru al familiei noastre.

Motivul pentru care nu am găsit încă pe nimeni este că nu vreau să bag în casă pe cineva care să nu îmi inspire încredere. Vreau să știu că pot avea încredere, că pot lăsa casa fără probleme pe mâinile acelei persoane.

Eu plec în turnee foarte lungi, trebuie să mă asigur că nu îmi voi găsi casa goală când mă întorc. Sunt cunoscute cazurile colegelor mele jefuite de așa-zise menajere. De aceea consider de bun simț prezentarea cazierului și a analizelor medicale prealabile (după cum v-am spus, s-au prezentat persoane cu probleme de sănătate, dar care nu mi-au spus acest lucru de la început).”

Ce părere ai despre cerințele artistei? Crezi că își va găsi ușor menajeră? Scrie-ne părerea ta!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
8 + 16 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.