Toți părinții așteptau această invenție: hainele care cresc odată cu copilul! – VIDEO

hainele care cresc odata cu copilul

Una dintre cele mai mari griji constante ale părinților este cu ce să-și îmbrace copiii, având în vedere că piticii cresc foarte repede, de la o zi la alta.

În multe cazuri, după o lună de la achiziționarea hăinuțelor și a încălțărilor noi, părinții observă că acestea nu i se mai potrivesc copilului.

Un motiv bun pentru un designer vestimentar să se gândească cum să le vină în ajutor părinților din întreaga lume.

Bazându-se pe experiența în inginerie aeronautică, designerul vestimentar Ryan Mario Yashin a creat o linie vestimentară care nu doar că se pliază perfect pe corpul copilului, dar crește odată cu acesta.

Citește și: 6 reguli de creștere a copiilor în educatia tibetana, pe care toți părinții ar trebui să le știe. Etapele cruciale

Citește și: Care e vârsta ideală pentru a face copii. Femeile vor fi surprinse

Astfel, hainele se extind sau se contractă, în funcție de liniile corpului și de măsuri, putând fi purtate, fără a a fi schimbate, de cei mici începând de la vârsta de patru luni, până la împlinirea vârstei de doi ani. Materialul este calitativ și, în plus, este impermeabil: nici ploaia, nici transpirația nu va deranja pielea micuțului, notează tvhappy.ro.

Ideea propusă de designer a creat furori pe internet în rândul părinților din întreaga lume. Urmăriți imaginile din acest video ca să vă convingeți:

Citește și: 4 moduri simple de a atrage bani în viața ta. Învață cum să fii bogat

Citește și: O căsnicie nefericită ți-ar putea frânge inima – la propriu! Ce explicație au oamenii de știință

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 7

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.