George Clooney a devenit tată de gemeni

George Clooney si Amal Clooney au devenit parinti
Foto: Wikimedia Commons

Îndrăgitul actor George Clooney şi soția sa Amal au devenit, marți, părinţii unor frumoși gemeni, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului, citat de USA Today. Soția lui George Clooney a născut o fetiță și un băiețel, aceștia fiind primii copii ai cuplului.

Evenimentul a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al cuplului, Stan Rosenfield, într-un email trimis către USA Today.

“În această dimineaţă, Amal şi George i-au întâmpinat pe Ella şi pe Alexander Clooney în viaţa lor. Ella, Alexander şi Amal sunt sănătoşi, fericiţi şi bine, iar George este sedat şi se va recupera în câteva zile”, se arăta în emailul expediat de purtătorul de cuvânt, pe un ton glumeţ.

Citește și: Ingredientul secret cu care vedetele își mențin silueta. Îl ai și tu în bucătărie

George Clooney, 51 de ani, şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză de 39 de ani, s-au logodit pe data de 28 aprilie 2015.

În luna februarie, George Clooney a povestit în emisiunea „Rencontres de Cinema“, citat de Huffington Post, despre momentul în care şi-a anunţat prietenii că va deveni tată.

Citește și: Regina Elisabeta foloseşte aceiași ojă de 28 de ani. Ce preț are

„Am fost să iau cina cu mai mulţi prieteni care au deja copii în colegiu. Iniţial, când le-am dat vestea, toţi au fost foarte încurajatori: «O să fie minunat, o să-ţi placă la nebunie». Apoi s-a lăsat liniştea şi dintr-odată toţi au început să imite copii care plâng. Am izbucnit cu toţii în râs“, a afirmat actorul, potrivit Huffington Post.

George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, s-au logodit în data de 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneţia, în Italia,  în cadrul unei ceremonii care a durat patru zile și a fost urmată de petreceri și mai lungi.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
29 + 11 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.