Ileana Ciuculete, deshumată! Ce le-a ascuns Cornel Galeș rudelor artistei? E scandalos ce se întâmplă chiar în aceste momente

ileana ciuculete deshumata
Sursa foto: femina.ro

Familia regretatei artiste Ileana Ciuculete a luat o nouă decizie în ceea ce privește trupul neînsuflețit al acesteia, la mai puțin de un an de la moartea ei. Familia dorește să o mute la Craiova.

Deși nu a trecut nici măcar un an de la trecerea în neființă a artistei, familia acesteia dorește ca rămășițele ei lumești să fie mutate la Craiova, potrivit femina.ro.

În plus au apărut și o serie de acuzații referitor la Cornel Galeș și la relația lui cu Viviana, femeia de care acesta se pare că este acum îndrăgostit.

Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, în acuză pe Galeș că Viviana exista în viața lui cu mulți ani înainte ca Ileana să fi trecut în neființă, asta deoarece blonda Vivi a fost prezentă la înmormântarea lui Ciuculete!

Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. „La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”.

Mama și fratele Ilenei Ciuculete vor să facă acest lucru pentru a o avea pe artistă mai aproape de casă și de locul unde s-a născut:

„Acolo nu se duce nimeni cu o lumânare. Eu am pământ de la mormântul ei şi în fiecare zi arde lumânarea în casă. La noi în casă e numai jale. Atât”, a mai spus Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, potrivit wowbiz.ro.

Mama artistei încă este supărată fiindcă nu i-a spus nimeni cât de gravă era situația fiicei ei, și că nu a fost chemată pe patul de moarte, durerea sa cea mai mare fiind aceea că Ileana a murit singură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.