Regina Elisabeta foloseşte aceiași ojă de 28 de ani. Ce preț are

Ce oja foloseste Regina Elisabeta
Sursa foto: wikipedia.en

La 91 de ani împliniți, Regina Elisabeta a Marii Britanii este cunoscută pentru ținutele sale fără cusur și pentru atenția la detalii pe care o acordă. Deși fiecare ieșire a sa în public este altceva, manichiura o poartă la fel de nu mai puțin de 28 de ani.

Potrivit jurnaliștilor de la One.ro, Majestatea Sa foloseşte aceeaşi ojă şi aceeaşi nuanţă încă din 1989, iar în tot acest timp, nicio altă culoare nu i-a luat locul. Este vorba de nuanţa roz pal din colecţia Essie, care poartă numele “Ballet Slippers” şi costă doar 9 dolari.

Potrivit site-ului Essie, s-a cerut brand-ului printr-o scrisoare ca sticla de ojă în nuanţă “Ballet Slippers” să poarte numele “singura nuanţă pe care Majestatea sa ar purta-o”, mai notează One.

Regina are și alte obiceiuri bizare. O sursă regală a declarat pentru tabloidul american Sunday Express că Regina Elisabeta a văzut toate cele 10 episoade ale seriei „The crown”, initial la îndemnul celui mai mic fiu al ei, prințul Edward.

Cei doi petrec ore în șir în fața televizorului, însă serialul ar fi unul dintre motive. Sursa citată de tabloiul american spune că Regina este încântată de scenariu, adăugând că „au existat, evident, unele reprezentări ale evenimentelor pe care le-a considerat prea greu dramatizate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


7 + = 8

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.