După 22 de ani a aflat adevărul în urma unei simple analize. Ce a descoperit despre părinţii săi

Doris Gruenwald

O tânără din Austria trăiește o adevărată dramă după ce la 22 de ani a aflat, în urma unei analize banale de sânge, că nu are nicio legătură biologică cu părinții săi. Investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că tânăra a fost încurcată la naștere cu un alt bebeluș. Acum, spitalul din Austria unde s-a produs eroarea în urmă cu 30 de ani a fost obligat să plătească 90.000 de euro daune morale.

Doris Gruenwald s-a născut în anul 1990, iar când împlinise 22 de ani și a mers să doneze sânge a suferit un șoc când a aflat că nu are legătură de sânge cu cei pe care îi credea părinții ei și cei care, de altfel au crescut-o.

Tânăra le-a povestit jurnaliștilor că corpul a început să-i tremure și simțea că-i fuge pământul de sub picioare.

După descoperirea care i-a schimbat cursul vieții a urmat un proces în cadrul căruia personalul medical de la Spitalul Universitar Granz a susţinut că schimbul între bebeluși s-ar fi produs în altă parte. Instanța a respins însă poziția angajaților medicali.

Juraţii au susţinut în timpul procesului că Doris a fost încurcată cu copilul altei perechi în cele 20 de ore de naştere, în timp ce mama sa se refăcea după operaţia de cezariană.

Evelin Gruenwald, femeia care a crescut-o pe Doris, a povestit că pentru ea ceea ce a aflat a fost un șoc, dar a precizat că a ştiut de la început că nimic nu le poate separa, pentru că sunt mamă şi fiică, ia Doris este totul pentru ea.

În urma procesului, Doris a obținut daune de 90.000 de euro, însă în continuare își caută părinții biologici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 5 = 13

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.