Cum arată orașul în care trăiesc numai femei! „Suntem libere și trăim după voia inimii”

orasul cu femei
Sursa foto: Facebook

În Noiva do Cordeiro, o regiune din sud-estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani. Exclusiv femei! Unele dintre ele sunt căsătorite, dar soţii lor trebuie să trăiască şi să lucreze în altă parte, scrie Daily Mail, citat de Mediafax. Vezi mai multe imagini la finalul articolului.

O altă lume

Cum funcționează lucrurile aici? Ei bine, potrivit sursei citate, în această comunitate rurală, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.

Mai frumos, mai organizat, mai armonios

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere”, spune Rosalee Fernandes pentru publicaţia britanică. „Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim.

Citește și: Orașul în care toată lumea umblă goală. Ce se întâmplă aici în fiecare vară

Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile”, a adăugat ea.

„Visăm să ne îndrăgostim”

Problema este că-i dificil de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină. „Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, a spus Nelma Fernandes, potrivit Mediafax, care citează Daily Mail.

Articolul continuă sub recomandări.

O singură condiție pentru bărbați

Landia.ro îți mai recomandă:

Astfel comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie, mai notează sursa citată: „Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre”.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.