Cele mai ghinioniste zodii în luna iulie 2017

cele mai ghinioniste zodii
Zodiile cele mai ghinioniste in iulie 2017

Luna iulie a venit, suntem în plină vară, și toată lumea e cu gândul la mare, la soare, la vacanță. Însă această stare de visare poate să le facă multor semne zodiacale mai mult rău decât bine. Știți vorba aia… vara trece, problemele rămân! În cele ce urmează vă prezentăm care sunt cele trei semne zodiacale care nu vor avea o lună iulie prea favorabilă lor. Din contră, vor avea de înfruntat diferite probleme, fie că este vorba despre sănătare, dragoste sau carieră. 

Citește și: Cel mai nou pământ românesc, pe care nimeni nu are voie să calce. Comoara insulei născute din Marea Neagră – VIDEO 

Iată mai jos care sunt cele mai nefericite ori ghinioniste zodii în luna iulie 2017

Luna iulie nu se arată a fi una favorabilă relațiilor amoroase pentru nativii din zodia Taur! Din contră, nativii acestei zodii pot avea dificultăți în a menține o relație de cuplu fără divergențe. De cele mai multe ori, cei din zodia taur le vor reproșa partenerilor că sunt superficiali, neatenți, indiferenți sau unii chiar îi vor acuza de infidelitate! Iar de la asta până la o problemă gravă de comunicare în cuplu mai e doar un pas. Taurii trebuie să își păstreze calmul în această lună și să nu dramatizeze că orice nebăgare în seamă presupune lipsa iubirii. Dacă reușesc să treacă cu bine de aceste hopuri, până la sfârșitul lunii lucrurile se vor așeza!

Citește și: Nu arunca apa de la paste! Iată 7 moduri ingenioase în care o poți folosi 

Se anunță o lună cu ghinion și pentru nativii din zodia Balanță! Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal trebuie să aiba mare grijă la oamenii care îi înconjoară, și, foarte important, trebuie să acorde o importanță sporită imaginii pe care și-o fac în societate! Asta deoarece o exprimare prea directă, pe șleau, le pot atrage simpatia oamenilor sinceri, dar în celași timp poate deranja. Pe termen lung, asta ar putea atrage gesturi nepotrivite de la persoanele din jur, în semn de răzbunare sau lipsă de respect! Atenție mare, deci, la cum ne exprimăm!

Citește și: Pomul care face roșii se cultivă și în România. Produce zeci de mii de tomate și trăiește până la 7 ani 

În luna iulie, nativii din zodia Săgetător au de trecut un mare hop în ceea ce privește cariera. Vor avea parte de câteva noi provocări care nu vor fi deloc ușoare, dar car, pe termen lung, pot avea efecte extrem de pozitive. Aici se potrivește perfect zicala “Tot greul spre bine”. Tragi acum, dar știi că după te vei bucura de o sumedenie de beneficii. În plus, cei născuți sub acest semn astral trebuie să acorde mai multă atenție sănătăți lor.

Citește și: Scapă cu un pahar cu apă de toate energiile negative acumulate în casa ta! Iată cât e de simplu

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
22 + 9 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.