Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu. Cum a ajuns la această performanță

Ce pensie mare are Monica Tatoiu
Sursa foto: Facebook

În timp ce majoritatea românilor au pensii foarte mici din care abia reușesc să-și plătească cheltuielile de zi cu zi, sunt și români fericiți din acest punct de vedere. Unul dintre ei este femeia de afaceri Monica Tatoiu, cea care a condus timp de 15 ani Oriflame România.

Monica Tatoiu, acum în vârstă de 60 de ani, declarase în luna decembrie 2016 că și-a depus actele de pensionare. Ea a precizat că va avea o pensie de 9.800 de lei, având în vedere că a cotizat timp de 15 ani cu peste 4000 de euro lunar la sistemul national de pensii. De altfel, în acei ani, femeia de afaceri avea un salariu lunar de nu mai puțin de 10.000 de euro.

Monica Tatoiu le-a mai spus jurnaliștilor că va continua să muncească și la pensie, precizând că este foarte chibzuită cu banii.

Citește și: Ce simțim atunci când murim: Emoțiile sunt neașteptat de plăcute!

Potrivit propriilor declarații, Monica Tatoiu nu stă la hoteluri de cinci stele când merge în deplasare sau în concedii şi nu mănâncă la restaurante de fiţe.

Încă o dovadă a chibzuinței financiare este faptul că Monica Tatoiu are mașină de 14.000 de euro, nu de 50.000 de euro, iar când călătorește în străinătate și cumpără bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută.

Citește și: Ingredientul secret cu care vedetele își mențin silueta. Îl ai și tu în bucătărie

Femeia de afaceri povestea și că a câștigat bine și atunci când era profesor pentru că acorda meditații și ajungea la un venit de 1.000 de dolari pe lună. ”În 1980, ca profesor de matematică debutant, aveam 1.360 de lei salariu, iar din prima mea leafă mi-am cumpărat un inel cu safire, a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Cea mai mare plajă urbană din Europa s-a deschis lângă București

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 6

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.