Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa s-a deschis lângă București

Sands of Therme - plaja Therme
Sursa foto: Facebook/ Therme

Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa s-a deschis în 10 iunie 2017, lângă București, potrivit anunțului făcut pe site-ul oficial.

”Descoperă cea mai mare plajă urbană din Europa, din iunie, The Palm Sands of Therme! Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată. Aici te așteaptă 30.000 de metri pătrați de plajă cu nisip fin, o piscină tropical de 720 de metri pătrați și 1500 de șezlonguri, totul la doar 15 minute de oraș. În piscine înconjurată cu plante tropicale și palmieri, te poți răcori cu un cocktail de la poolbal, în timp ce te bucuri de razele soarelui și de o temperature ideală a apei, de 30 de grade Celsius”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții companiei.

Citește și:  Vacanța de vară 2017. Alege dintre cele 10 mai frumoase plaje din Europa

Citește și: Mii de turiști vin în fiecare an în acest loc unic din lume aflat în România

După o baie în piscine înconjurate de plante tropicale și palmieri, vei fi invitat să te răcorești la dușurile exterioare și poți savura la Beach Barbecue o masă cu preparate legendare.

”Dacă vrei să te răsfeți chiar mai mult, te așteaptă Beach Club, unde poți allege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o înghețată delicioasă de la Gelateria Carte d,Or”, mai afirmă compania.

Celor 500 de pamieri deja existenți pe plaja Therme li se vor alătura încă 115 noi exemplare din Mexic, China și Japonia, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

De asemenea, în apropierea grill bar-ului, te așteaptă o grădină mediteraneană cu măslini originari din Siria și zonele de litoral din Turcia, denumiți și „arborii veșnic roditori”, cu vârste cuprinde între 100 și 500 de a

Citește și: Cele mai populare orașe pentru shopping

Citește și: Este cea mai frumoasă cascadă din lume și se află în România! Tu ai fost aici?

Cum ajungi la Plaja Therme:

Dinspre București, mergi pe DN1 până ajugni în dreptul Hornbach, în localitatea Balotețti. Aici te încadrezi pe banda suplimentară cu acces direct la Therme.

Dinspre Ploiești, mergi pe DN1, și te întorci spre Therme sub podul de la Aeroportul Otopeni, după care în dreptul steagurilor Therme virezi dreapta.

Poți ajunge la Therme și cu autobuzul gratuit Therme, pe care îl poți lua din zona Piața Romană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.