Află ce floare te reprezintă în funcție de luna în care te-ai născut – FOTOGALERIE

Tututor ne plac florile: le primim cu ocazia zilei de naștere, la aniversări, de Ziua Femeii sau de 1 Martie. Pentru că indiferent de ocazie, florile nu se demodează niciodată! Dacă vrei să faci unei femei o surpriză florală plăcută, și să îi oferi un buchet de flori care chiar să i se și potrivească, te ajutăm mai jos cu câteva sugestii specifice fiecărei luni din an. Asta deoarece fiecărie luni îi corespunde un anumit tip de floare.

Iată mai jos ce flori să dăruiești în funcție de luna în care s-a născut persoana care le va primi, potrivit rol.ro. 

Landia îți mai recomandă:

Florile lunii Ianuarie

Florile lunii ianuarie gunt GAROAFELE. Acestea simbolizează dragostea și tandrețea, și sunt considerate un cadou aducător de noroc.

Florile lunii Februarie

Florile lunii februarie sunt VIOLETELE. Acestea simbolizează încredere, loialitate, adevăr și încredere.

Florile lunii Martie

Florile lunii martie sunt NARCISELE. Aceste flori simbolizează fericirea si prosperitatea, și trebuie oferite în buchet.

Florile lunii Aprilie

Florile lunii aprilie sunt MARGARETELE, care semnifică inocenta, voiosie si fericire. Oferiți-le în buchet alături de alte flori de primăvară!

Florile lunii Mai

Florile lunii mai sunt CRINII. Crinii simbolizează frumusete, modestie si dulceața, fiind o alegere îndrăzneață pentru orice buchet de flori!

Florile lunii Iunie

Florile lunii iunie sunt TRANDAFIRII. Trandafirii semnifică dragoste si adoratie, și pot fi oferiți în diferite culori: de la roșii și galbeni, până la roz ori albi.

Florile lunii Iulie

Florile iulie iunie sunt NEMTIȘORII. Aceste flori simbolizează atractia și inima deschisă. Această plantă dă o eleganță aparte grădinii, așa că oferiți-o în dar cu mare încredere!

Florile lunii August

Florile lunii august sunt GLADIOLELE. Aceste flori simbolizează dragoste și atracție. Oferiți-le cu încredere tuturor reprezentantelor din zodia Leu.

Florile lunii Septembrie

Florile lunii septembrie sunt ASTER (STELUȚELE). Aceste flori simbolizează iubire, credinta si intelepciune. Aceste flori reprezintă o alegere perfectă pentru decorul grădinilor, atât pe timpul verii cât și pentru începutul de toamnă.

Florile lunii Octombrie

Florile lunii octombrie sunt GĂLBENELELE. Gălbenelele reprezintă durerea și simpatia și voioșia. La început de toamnă oferiți cu încredere buchete care să conțină și aceste minunate flori.

Florile lunii Noiembrie

Florile lunii noiembrie sunt CRIZANTEMELE. Crizantemele simbolizează voiosie, bucurie si dragoste maternă. Pot fi oferite atât iubitelor cât și surorilor, mamelor ori bunicilor.

Florile lunii Decembrie

Florile lunii decembrie sunt Poinsettiile, cunoscute mai degrabă sub denumirea de CRĂCIUNITE. Crăciunitele simbolizează dragostea și individualitatea. Dăruiți-le atât sărbătoritelor lunii, cât și celor care sărbătoresc Crăciunul.

Citește și: Adevărul despre roşiile româneşti. Mâncăm sau nu tomate cu pesticide?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.