Un exemplu pentru toţi tinerii din România! Dintr-o comună de lângă Braşov, această tânără a devenit campioană mondială la lupte

Sursa foto: BusinessMagazin.ro

Adevăratele valori ale României sunt de multe ori date la o parte din vizorul publicului. Elevi merituoși sau sportivi valoroși nu ajung să fie admirați și cunoscuți de români,  iar pentru acest fapt ar putea fi de vină și mass-media, care, nu de puține ori, a promovat non-valori, persoane care aduc mai degrabă audiență decât plus valoare. 

Este și cazul tinerei pe care v-o prezentăm astăzi! Este vorba despre Mădălina Ioana Caia, o tânără ce  provine din comuna Teliu, judeţul Braşov, care a reuşit performanţe uimitoare în lumea sportului!

madalina caia

„From zero to hero! Made in Romania. Asta ar fi o postare care merită citită şi poate chiar distribuită. O să va prezint în rândurile de mai jos o valoare a sportului Braşovean şi Românesc de care nu aţi auzit, că…avem alte gagici de mediatizat si de imprăştiat pă net. Un model de urmat pentru mulţi tineri, model care din păcate nu-i cool de urmat sau share-uit pentru că nu se dă cu BeAnVeul. Practic e plictisitoare. Sau ceva”, a postat pe pagina personală de Facebook Radu Hossu, potrivit BusinessMagazin.ro.

madalina caia
Sursa foto: Businessmagazin.ro

Cu toate că a pornit de jos, cu cele mai mici şanse şi oportunităţi (familie modestă, zonă rurală) a reuşit următoarele performanţe notabile:

– De 10 ori Campioană Naţională la Lupte Libere; (La diverse categorii de vârsă – copii, juniori, cadeţi, U23, seniori – ea fiind încă junioare)

– Locul 5 la Campionatele Europene;

– 2 medalii la Campionatele Balcanice (una individual şi una pe echipe)

– Campioană Mondială!

– Locul 4 la Cupa Europei, la seniori, ea fiind la junioare

– Componentă a Centrului Olimpic al României;

– 6 ani la rând a fost sportiva Anului pe Judeţul Braşov.

Acum ne reprezintă ţara la Jocurile Francofoniei. Ia să vedem, câte like-uri strângem pentru această fată de aur? Distribuie și tu povestea Mădălinei Ioana Caia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 7 = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.