Ultima cifră a anului tău de naștere va dezvălui misterul vieții tale

Sursa foto: din popor info

Ultima cifră a anului tău de naștere este deosebit de importantă. Aceasta favorizează una din cele 5 elemente de bază în Feng Shui. Și acest element definește cele mai însemnate momente în destinul tău. Dacă și tu ești curios să afli cât de mult influențează asta personalitatea ta, citește cu atenție articolul de mai jos. 

Conform calendarului chinezesc antic, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, cele cinci elemente de bază – Lemnul, Focul, Pământul, Aerul și Apa – ne conduc viața și formează relația de cauză-efect. Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale, scrie eustiu.com.

Care e anul tău de naștere? Vezi care este ultima cifră și află ceva nou despre tine!

Dacă ultima cifra a anului este:

0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apă
4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pământ

1. METAL

Elementul metal este simbolul flexibilității și al concentrării. Ești o persoană hotărâtă, perseverentă, care se bazează pe propriile puteri. Ai o fire rezervată, cu o mare nevoie de spațiu personal, de aceea ceri celor dragi să îți ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat și pretențios.

Citește și: De ce poartă musulmanii barbă! Explicația la care nici nu te așteptai 

2. APĂ

Apa simbolizează adaptabilitatea și fluiditatea. Ești o persoană empatică, sensibilă și creativă. Intuiția ta este foarte bună. Vorbești mult, fiind un partener de conversație plăcut, însă posezi și abilitatea secretă de a influența gândurile altora. Fiind deosebit de abil în manipulare adesea îți stăpânești partenerul de cuplu fără să fii agresiv și fără să te cerți.

3. LEMN

Elementul lemn este simbolul creșterii și al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se înmulțesc în fiecare an, așa faci și tu, crești pe an ce trece și te îmbogățești cu noi experiențe și cunoaștere. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții.

Citește și: Cea mai periculoasă insulă din lume. Are plaje neatinse, junglă virgină şi ape limpezi, dar te poate ucide în 5 minute 

4. FOC

Elementul foc este simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Tu ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, comptetitivă, puternică. Îți place să râzi și să privești viața cu optimism. Faci gesturi nebunești uneori, din cauza entuziasmului tău.

5. PĂMÂNT

Elementul pământ este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți.

Citește și: De ce se înnegreşte argintul. Legătura incredibilă dintre bijuterii şi sănătate 

Oamenii găsesc în tine un bun sfătuitor și o oază de liniște, deoarece tu privești viața cu seninătate. Împarte înțelepciunea ta cu ceilalți și învață-i să atingă liniștea mentală pe care tu o posezi. Îți vor fi recunoscători pentru acest lucru. Citește mai multe pe acest subiect aici

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
22 + 28 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.