Channeling. Ce este Channeling -ul, prezentarea lumii de dincolo: „Nirvana este numele potrivit pentru acest tărâm, mamă!”

channeling
Sursa foto: elishean-portesdutemps.com

Channeling -ul este o formă naturală de comunicare între oameni și ființe angelice, spirite naturale, entități non-fizice sau chiar animale.

Channeling -ul este procesul de deschidere a canalului energetic și de lumină propriu pentru a te conecta la legătura ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porți de vibrații spre subconștiența cosmică.

Deschiderea acestui canal de legătură cu lumea spirituală se poate face de către oricine.

În ultimii ani parapsihologia ajutată de fizica cuantică a reuşit să explice o serie de fenomene aflate la graniţa cunoaşterii tridimensionale.

Pe lângă dovezile referitoare la faptul că există fiinţe din alte lumi şi alte dimensiuni care transmit pământenilor informaţii, se poate adăuga şi capacitatea crescută a unor oameni de a recepţiona asemenea transmisii numite Channeling.

Nu toți oamenii au fost sau sunt inițiați și totuși mulți au revelații, văd imagini sau lumini cu ochii închiși.

Citește și: Ce simțim atunci când murim: Emoțiile sunt neașteptat de plăcute!

Channeling – „Matei, vorbește-mi despre RAI”

„Channeling -ul este o preluare a unei comunicări de la entități superioare pe care o poate face oricine cu condiția de a-și goli capul de gânduri”, a spus Monica Vișan, coordonator, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Monica Vișan a prezentat un caz, despre care s-a scris și cartea „Matei, vorbește-mi despre rai”, în care este vorba despre Matei, care a murit la 17 ani, într-un accident de mașină, iar la 14 ani de la moatea sa, într-o noapte, mama băiatului s-a trezit brusc din somn din cauza unui afiș luminos pe care îl percepea și pe care scria „Mamă, sunt Matei. Da, sunt chiar Matei”.

Conversațiile dintre ei au devenit din acel moment zilnice, iar femeia l-a întrebat pe Matei tot ce voia să știe și ea, dar și ceilalți despre Rai.

Citește și: Rugaciunea de dimineata a parintelui Arsenie Boca. Spune-o in fiecare zi si iti va schimba viata!

Channeling – Matei: Nirvana este numele potrivit pentru acest tărâm!

Matei a făcut o prezentare amănunțită a vieții de după moarte. Multă lucruri ne sunt clarificate.

„Viața este plină de înțelesuri, mamă! Oamenii de aici sunt plini de extaz și de fervoare.

Avem lucruri importante de făcut, studiem nelimitat, ne vizităm familiile de pe Pământ, există o muzică extraordinară, călătorii uluitoare și frumusețe de nedescris.

Aici se desfășoară mult mai multe lucruri decât viața în spirit, binecuvântată, care este asociată cu raiul! Nirvana este numele potrivit pentru acest tărâm. Aceasta este „viața eternă” menționată în scrierile pământene”.

Din conversațiile lor s-au născut mai multe cărți care clarifică părerile greșite pe care le avem noi despre lumea de dincolo, potrivit Antena3.ro.

Surse: Antena 3, Zenivers.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.