Incredibil ce face cu bagajele angajatul unei companii aeriene. Imaginile care au provocat indignare – VIDEO

Imagini cu un angajat al unui aeroport din Spania care aruncă valizele turiștilor ca și cum ar fi o minge de fotbal fac înconjurul lumii. S-a întâmplat zilele trecute, pe aeroportul din Ibiza, unde călătoresc mii de britanici în fiecare vară.

Turiștii și-au scos imediat telefoanele și au surprins momentul în care manipulatorul de bagaje arunca valizele unele peste altele de la distanță. Probabil ca să-și ușureze munca!

Unele bagaje au fost aruncate de la o distanță de 5-6 metri de platforma care le transporta. Chiar și un cărucior pentru copii a avut aceiași soartă.

Alte bagaje au fost abandonate pur și simplu pe asfalt pentru că muncitorul nu a mai avut loc pe platforma de transport.

Citește și: Fotografia cutremurătoare care face înconjurul lumii. Omul care a făcut fotografia a început să tremure și i-au dat lacrimile: ,,Sunt vii?”

Câțiva spanioli l-au apostrofat pe muncitor când a luat o valiză roz și a aruncat-o în aer înainte să-i dea o lovitură cu piciorul drept. Turiștii au început să huiduie și au cerut ca angajatul să fie demis.

Imagini cu angajatul aeroportului au fost publicate imediat pe Facebook, devenind virale. În câteva ore, filmulețul a adunat câteva mii de vizualizări.

Un purtător de cuvânt al companiei Iberia a confirmat pentru The Mirror că operatorul de bagaje filmat pe aeroportul din Ibiza lucrează pentru compania spaniolă. Reprezentanții companiei au promis că-l vor sancționa disciplinar pe angajat.

Citește și: Adevărul care ne înfioară! Oamenii de știință au descoperit ce va ucide viața pe pământ

„Ne cerem scuze clienților noștri pentru comportamentul acestei persoane care nu reprezintă compania și restul angajaților, care acționeaza profesionist în cele 29 de aeroporturi unde desfășoară servicii de handling la sol”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene spaniole Iberia, citat de mirror.co.uk.

Pe moment, conducerea companiei nu au reușit să identifice cărui zbor corespundeau bagajele aruncate unele peste altele de la distanță.

Îți recomandăm și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


7 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.